Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-03-11, 18:52
Lipa zwłaszcza ta kierownica po pierwsze wogóle nei pasuje a po drugie to i tak te przyciski na kierownicy sa bez urzyteczne bo nei ma ich do czego podłączyc...
Jak dla mnie front kozacki ale ta kierownica wyglada raz ze jakby byla do gory nogami a dwa ze jest za duza do tego auta.
A tekie fronty w niemczech sa most popular heh
Mateusz [Usunity]
Wysany: 2006-03-11, 23:17
kiera jest fajna, ale nie w tym aucie! zreszta jak wcczesniej pisalem brak slow... a co do tych fot to to przeciez virtual tuning lol, w dodatku niezbyt udany :rotfl:
To nie jest VT a front to wiem ze z e39. Ta na drugiej fotce jest fajna ale i tak ja bym wolal w oryginale z zewnatrz lubie jak woz jest niepozorny a ma pod maska dzikie stadko
Mateusz [Usunity]
Wysany: 2006-03-11, 23:48
to jest VT wiem bo jakis czas temu sie w to bawilem, zreszta (prawie) kazdy to dostrzeze:
popatrz na zle zrobionego badlooka - czyzby "polwola" auto sie podnosila z maska? zle wklejone fele, dosc kijowe progi (a konkretniej to odbicia na nich), na drugiej focie popatrz na sposob obnizenia i vinile... powiem nawet ze robil to ten sam koles
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-03-14, 17:13
Nie zmienia to faktu ze takei przeróbki to wiocha, to tak jak by ktos chciał mieć e39 ale go nei stać to na siłe coś chce mieć z takiego modelu... orginały sa najlepsze, a tak to sie mozna bawic z hondąlampy od punto itp.