BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
akt desperacji..
Autor Wiadomo
Qba 

Pomg: 1 raz
Doczy: 23 Maj 2004
Skd: Szczecin
Wysany: 2006-03-08, 11:01   

wszystko zostało juz powiedziane, ja dodam tylko ze sam przechodziłem jaja ze swoją e 34 bo tez kupiłem w średnim stanie, ale włożyłem troche kasy czasu i nerwów i teraz mam fajny wóz który spełnia moje oczekiwania. Tak więc cierpliwosci !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

metaldaw 
Emigrant

Pomg: 14 razy
Doczy: 01 Cze 2005
Skd: Glasgow
Wysany: 2006-03-08, 17:03   

zeszpecona i zaniedbana okrótnie - sponiweieral ją jakiś drech-rzeźnik, możesz ję kupić ale na części bo teraz jej wartość jest miejsza niż to co w nią trzeba wpakować...

szkodał słów jak okaleczona...

http://metaldaw.posadzdrzewo.pl

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2006-03-08, 18:28   

Ziolo coTy chcesz zrobic ?? ?? Pomyslales nad tym w ogole ?? ? jesli mam byc szczery to to jest taka taczka ze masakra ... Wiem ze najlatwiej jest krytykowac ale nie moge Cie oklamac i powiedziec NIC dobrego o tym aucie hehehe!! po 1 dlaczego zamiana z e34 na e 30 ?? po 2 gie dlaczego na takiego rupcia ?? ? nie wierze ze nie ma ludzi na zamiane poprostu zle szukasz !! i p o3 dlaczego nie chcesz tej piateczki .. wsadziles w nia kase i serducho boli pewnie dlatego chcesz sie jej pozbyc tak ?? pozdro przemysl to 5 razy !!

VinCent318iS 

Doczy: 17 Maj 2005
Skd: LaS VegaS ParanoS
Wysany: 2006-03-08, 22:47   Re: akt desperacji..

ziolo56 napisa/a:
niektorzy z AWas wiedza co przechodzilem z moja e34 i ile zdrowie Mnie ona kosztowala nie mowiac juz o pieniadzach..
postanowilem sie jej pozbyc nie wazne w jaki sposob byle by tylko nie stala pod moim oknem i nie Mnie nie draznila..

wiec zdecydowalem sie na sprzedaz albo na zamiane, wypadlo na to drugie znalazl sie koles ktory chce sie zamienic ze Mna moje e34 za jego e30(rocznik 1987 waska lampa silnik M20B25)

przesle wam fotki i napiszcie co o tym sadzicie..pozdrawiam i czekam na opinie..

P.S. piotrek wulgaryzmy prosze na gg:P:P:P

Zdjęcie 1
Zdjecie 2
Zdjecie 3
Zdjecie 4
Zdjecie 5
Zdjecie 6
Zdjecie 7
Zdjecie 8

Co to Qrwa jest????????????? przepraszam za wulgaryzmy

Pawel-e30 

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2006-03-08, 22:49   

lepsze na części się rozbiera...

filipfil 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 07 Lis 2005
Skd: Wołomin
Wysany: 2006-03-09, 15:47   

Nie czujecie, że ktoś was podpuszcza :) ), ile on się musiał naszukać zanim znalazł taką padakę , która wzbudzi tyle negatywnych emocji....

ziolo56 

Doczy: 01 Sty 2005
Skd: KRAKÓW
Wysany: 2006-03-09, 17:49   

Cytat:
Nie czujecie, że ktoś was podpuszcza Smile), ile on się musiał naszukać zanim znalazł taką padakę , która wzbudzi tyle negatywnych emocji....

jakbys wiedzial ile przeszedlem z TYm e34 to bys wiedzial ze nikogo nie podpuszczam..
pozdrawiam..

*grupa LANS SQUAD*
------------------
E30 1.8 M40(wielka tęsknota;()
E34 2.0 M50(pomyłka-jak najszybciej zapomniec)
E30 2.5 M20(to juz jest koniec)

Marcin 
Nurburgring Fan

Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-03-09, 22:13   

Gniewek89 napisa/a:
za 4,5 tys (wraz z oplatami) mozesz sprowadzic sobie e30 2,5 z niemiec i na gaz ci jeszcze starczy a stan jej bedzie idealny!!

Sorki ale piepszysz glupoty az uszy puchna. Przejedz sie do Reichu, znajdz auto, policz oplaty, rejestracje itd. i jak ci sie uda znalezc dobre 325i w tej kasie to ja poprosze dwa od razu.

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2006-03-09, 22:16   

ziolo56 napisa/a:
Cytat:
Nie czujecie, że ktoś was podpuszcza Smile), ile on się musiał naszukać zanim znalazł taką padakę , która wzbudzi tyle negatywnych emocji....

jakbys wiedzial ile przeszedlem z TYm e34 to bys wiedzial ze nikogo nie podpuszczam..
pozdrawiam..

i co medal chcesz za To? stary ja tez zle kupilem e36 i wsadzilem kupe hajsu... nerwow i wogle... (remont silnika kosztowal 5tys a to M50B20 o innych sprawach nie wspomne) zrobilem co trzeba i autko cieszy mnie, jestem z niego zadowolony a jak ktos mi mowi ze moglbym za to co w nia wsadzilem kupic prawie nowe e46 to zagryzam zeby... ale nigdy nie mialem pomyslu zeby szukac jakiegos parcha i robic zamiane...

korzuch 

Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-03-09, 22:26   

jaqub napisa/a:
ziolo56 napisa/a:
Cytat:

pozdrawiam..

i co medal chcesz za To? stary ja tez zle kupilem e36 i wsadzilem kupe hajsu... nerwow i wogle... (remont silnika kosztowal 5tys a to M50B20 o innych sprawach nie wspomne) zrobilem co trzeba i autko cieszy mnie, jestem z niego zadowolony a jak ktos mi mowi ze moglbym za to co w nia wsadzilem kupic prawie nowe e46 to zagryzam zeby... ale nigdy nie mialem pomyslu zeby szukac jakiegos parcha i robic zamiane...

YO!
Popieram Jaqba :D

pozdro

duchX
[Usunity]

Wysany: 2006-03-09, 22:32   

ale pier***** !! !!!!!!!!!! chlopak ma dosc syfa i tyle mialem E 34 i to dla mnie nie jest auto chyba ze M5 !! !! ma dosc i tyle jaqub medal sobiue mozesz sam dac za swoje swietliste mysli i przemowienia chce E30 i widac ze juz do takiego stopnia ze za syfa sie chce wymienic nie wiecie ile wpieprzyl kasy w to co ma i dalej jest syf wiec temat postu byl chyba inny !! !!!!!!!!!!!!
Korzuch do Ciebie nic nie mam !! !!

xeon hamuj sie, bez cisnien,po raz kolejny..center

korzuch 

Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-03-09, 22:35   

yo!
XEON :D popieram :D
pozdro

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-09, 22:59   

x_e_o_n napisa/a:
ale pier**** !! !!!!!!!!!! chlopak ma dosc syfa i tyle mialem E 34 i to dla mnie nie jest auto chyba ze M5 !! !! ma dosc i tyle jaqub medal sobiue mozesz sam dac za swoje swietliste mysli i przemowienia chce E30 i widac ze juz do takiego stopnia ze za syfa sie chce wymienic nie wiecie ile wpieprzyl kasy w to co ma i dalej jest syf wiec temat postu byl chyba inny !! !!!!!!!!!!!!
Korzuch do Ciebie nic nie mam !! !!

hehe cos w tym jest ..tez mialem pare e30tek , potem e34 530 i...to nie to, wrocilem na stare smiecie czyli e30 :lol: cos w nim jednak jest :wink: ale...nie takiego rupiecia jak pokazal :?

Melis 

Pomg: 3 razy
Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2006-03-10, 07:16   

Wiadomo, że jak się wkłada w coś kupe kasy, nerwów, czasu, pracy itd. a rezultatu wciąż nie ma... a nawet go nie widać to przychodzi kres wytrzymałości (psycha siada...), ale zioło sfolguj trochę! Sam przecież widzisz co pozostało z tej beemki; a wchodzić w to samo chyba Ci się nie usmiecha!... różnica bedzi teka że ewentualnie wszystko będzie odbywało się troche tańszym kosztem. Po co znowu włazic do tego samego bagna!
Z tego co piszesz i można odczuć dostałeś już ciężką lekcje... i raczej powinieneś już wiedziec ze nie warto.
Poprostu nic już w nią nie wkładaj, nawet się nie dotykaj, ogłaszaj sprzedaż/zamiana, nie koniecznie na inną bume... zamien na coś mniejszego co łatwo sprzedaż, pokulasz się najwyżej trochę jakąś kosiarką albo mzk, troche dorobisz i kupisz wreszcie to co być powinno.
Z zamianą niech Ci się nie pali bo z tego co wiem nikt nie proponuje zamiany (nie majac sensownego powodu) od tak sobie...
Oczywiście zrobisz jak zechcesz ale takie moje rady.

Pozdro!

duchX
[Usunity]

Wysany: 2006-03-10, 08:00   

moim zdaniem fajnie by bylo jak w 5 bylby 5,0 w tedy by to jezdzilo :)
Napisalem ze majac 3000 mozna by cos zrobic z tamtej BMW ale chyba malo napiaslem bo jak widze silniki nie na motorniku to mam zle skojarzenia odrazu !! !!

wiec apelujemy
NIE ZAMIENIAJ E34 NA TEGO ZLOMA !! !!!!!!!!!!!!!!

ziolo56 

Doczy: 01 Sty 2005
Skd: KRAKÓW
Wysany: 2006-03-10, 09:55   

jaqub napisal/a:
Cytat:

jesli dolozyles 5tys to gratuluje ,ale ja nie mam takiego zamiaru.. a jesli chcesz medal to zglos propozycje na forum moze sie chlopaki zgodza..

p.s. i ty korzuchu przeciwko MNIE??:P nie ladnie:D:D

P.S. dzieki waszym komentarzom, za ktore baardzo dziekuje:) ,podziekowalem panu za zamiane..
przejrzalem troche na oczy i troche mi glupio ze chcialem cos takeigo zrobic, naprawde nie wiem co Mi strzelilo do glowy..strasznie mi glupio teraz ale mysle ze mi wybaczycie ta mega desperacje..czasami po wodce przychodza takie pomysly..
pozdrawiam wszystkich komentujacych i jeszcze raz dzieki ze Mna wstrzasneliscie:):):)
(piotrek nie bierz tego do slownie)

ten samochod to faktycznie maksi szrot.

*grupa LANS SQUAD*
------------------
E30 1.8 M40(wielka tęsknota;()
E34 2.0 M50(pomyłka-jak najszybciej zapomniec)
E30 2.5 M20(to juz jest koniec)

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2006-03-10, 21:35   

ziolo56 napisa/a:
jaqub napisal/a:
Cytat:

jesli dolozyles 5tys to gratuluje ,ale ja nie mam takiego zamiaru.. a jesli chcesz medal to zglos propozycje na forum moze sie chlopaki zgodza..

P.S. dzieki waszym komentarzom, za ktore baardzo dziekuje:) ,podziekowalem panu za zamiane..
przejrzalem troche na oczy i troche mi glupio ze chcialem cos takeigo zrobic, naprawde nie wiem co Mi strzelilo do glowy..strasznie mi glupio teraz ale mysle ze mi wybaczycie ta mega desperacje..czasami po wodce przychodza takie pomysly..
pozdrawiam wszystkich komentujacych i jeszcze raz dzieki ze Mna wstrzasneliscie:):):)

ja nic do Ciebie nie mam bo to czym jezdzisz to mnie wogle nie interesuje... chcialem Ci dac tylko do zrozumienia ze nie ma skutku bez przyczyny... kupiles kiepskie auto (w sensie stanu) i sie meczyles i wydawalas kase... to co chciales zrobic (zamienic sie na ta e30) bylo by powtorzeniem wczesniejszego bledu... a co do zamian to prawda jest rzeczywiscie taka ze ktos kto nie moze normalnie pogonic auta stara sie je zamienic na cokolwiek innego...

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-03-11, 11:27   

ziolo56 napisa/a:
jaqub napisal/a:
Cytat:

Jak piles z tym gosciem z ktorym sie chciales zamienic to mozna powiedziec ze chcial cie wykorzystać :lol: :lol: :lol:
Pozdro i gratuluje zmiany zdania

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: