Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-07, 00:01 E30 i czarne alu...
jak ktos ma to niech wstawia e30 na czarnych alu bo mam taki patent do zrobienia.
niestety mam tylko 1 fotke
a kupilem takie kible 7.5 x 16 z oponkami 195/45 i chce pomalowac je na czarny mat.oczywiscie to jest 2 komplet alu , taki przejsciowy.za miesiac bedzie na sprzedaz.
menel - czrny środek - polerka rant nawet widze, ale do czarnej e30 mega całe czarne fele nie bardzo.. Moim zdaniem oczywiście - ta felga zginie poprostu - przy srebrmej e30stce to moze nawet.... a tak to auto musiałoby być non stop super czyste i stac w słońcu - a w Polsce wiadomo - najczęściej syf i chmury na niebie.. Zreszta dla mnie czerń i ładne srebro felgi jest i tak nie do pokonania. Ale rozumiem że menel sie nudzi i chciałby cos nowego, innego:wink:
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Łukasz wszystkiego moge się spodziewać po tobie ale chyba nie będzie tak, że bedziesz miał taką samą szerokośc opony zarówno z przodu jak i z tyłu no i profil 60 przód i 55 tył??? Gdzie przeczytałeś, że profil z tyłu powinien byc mniejszy?!
P.S. Nie będe wypisywał jak to będzie wyglądać bo prawie każdy kto to przeczyta to chyba brzuch mu pęknie ze śmiechu
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Wysany: 2006-03-07, 19:30
opcja dla łukasza :
baur,nie mow ze nie podoba ci sie ten czarny mtech I ponizej na czarnych felgach? czasy lansu juz mi znudzily wiec blyszczace felgi nie sa dla mnie takie wazne. podoba mi sie taki hard corowy styl z czarnymi alu.oczywiscie beemka musi byc zawsze czysta a felgi odpowiednie wyrownane z rantami.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-03-07, 20:22
dzięki menelo, że 2 godziny siedziałem i szukałem tych fotek dla Ciebie
dla mnie najbardziej hardcorowa jest ta ema, przyciemniłbym tylko szyby i lampy,
i lewy reflektor drogowy bym jej wyłupił, żeby nie wyglądała tak dobrze:
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
dzięki menelo, że 2 godziny siedziałem i szukałem tych fotek dla Ciebie
dla mnie najbardziej hardcorowa jest ta ema, przyciemniłbym tylko szyby i lampy,
i lewy reflektor drogowy bym jej wyłupił, żeby nie wyglądała tak dobrze:
czarne felgi po calosci to lipa bo optycznie bardzo sie zmniejszaja...
ta Mka z felami motorsport e36 tez wyglada jakby miala mniejsze felgi a to sa 17stki (mam takie i w orginalnym kolorze z daleka wygladaja na wieksze a jak sie patrzy z bliska to wielkosc robi wrazenie a do tego zimoweczki 225/50R17 z rantem ochronnym i wyglada jak czolg)...
poza tym wydaje mi sie ze w czarnym macie beda wygladaly non stop jak brudne.. widzialem garbiego na zywca z jakims mega wypas lakierem czarny mat i po myciu wygladal jakby byl niedomyty... mi to nie pasi... jako tako jeszcze wyglada jak feleczki czarne maja jakies napisy na rancie bo daje to kontrast (ktoras z e30 w tym temacie ma takie pomaranczowe)...
Wysany: 2006-03-07, 23:25
jakub, ale to juz nie o lans chodzi...to juz inny styl. bardziej agresywny itd.tak jak nie ktorym moga sie nie podobac 15" BBS RS bo niby takie zwykle szprychy itd a jednak maja cos w sobie.tak samo z czarnymi. tez kiedys obojetnie obok tego przechodzilem a teraz mam na to zajawke.tez zalezy jaki wzor bo nie kazdy fajnie wyglada. sporo mam w gazetkach bmw performance itd ale ktos mi podpiepszyl zasilacz do skanera