nie wiem czy to dobre miejsce na tego posta...zreszta zobaczcie sobie sami i powiedzcie co o tym sadzicie..Ja powiem od siebie tyle ze chcialbym, sie czyms takim przejechac..pozdrawiam..
http://wp1016621.wp027.we...1422/f01422.htm
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
Wiesz co heheheheheeh nic nowego nie odkryłes od 4 lat jak znam Darco i on mnie zna szukamy takiego silnika - niestety to nie niemcy tylko polska i dlatego takie cudo jeszcze nie stoi u nas w garazu.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-09-29, 23:32
fajne - mi by wystarczyło "zwykłe" M3 E30, ale sprowadzenie takiego autka jest koszmarnie drogie (cena autka+opłaty=nawet E46)
fajne - mi by wystarczyło "zwykłe" M3 E30, ale sprowadzenie takiego autka jest koszmarnie drogie (cena autka+opłaty=nawet E46)
jak chcesz M3 to kolega ma w krakowie do sprzedania za 25,000 , zobacz sobie na allegro.Jesli jestes zainteresowany to pisz do mnie na gg,opowiem co nieco
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-09-29, 23:57
super - tylko w tej chwili brakuje mi jakieś 25 kawałków.... ale zaczynam zbierać - chyba na poważnie
.... chociaż ta akurat mi się nei podoba - jedna wycieraczka, jakiś syf na masce, ale za tę cenę bym wziął.... gdyby nie ta jedna przeszkoda
jak chcesz M3 to kolega ma w krakowie do sprzedania za 25,000 , zobacz sobie na allegro.Jesli jestes zainteresowany to pisz do mnie na gg,opowiem co nieco
Kiras, szukacie szukacie m30 turbo rozumiem ? Tak mi kiedys mówiłeś...
Podjedz na Ostroroga do Marcina, właśnie włożyli m30b35 turbo do e24. Odpaliło....
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae