Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-09-26, 16:51 alu ramki na zegary do e30 ? ? ? pilna sprawa !
szukam pilnie alu ramek do zegarow e30 w warszawie.pilne bo kumpel ma urodziny w srode i musze mu takie kupic a z przesylka np. z allegro roznie bywa i nie zaryzykuje.
dzieki i pozdro
sorry ze tutaj w OT ale tu raczej wiecej ludzi zaglada a temat sie zamknie w srode.
Wysany: 2005-09-27, 06:25
fus odpada bo na allegro chca okolo 80-100zl a znajac fusa to 150-200 a "jak nie widac roznicy to po co przeplacac" eeh myslalem ze takie badziewie mozna kupic w kazdym sklepie z tuningowymi pierdolkami jak neony,galki,naklej itd ale nie ma.
kurcze no - przecież każdy ma u siebie w domciu po kilka zapasowych alu-ramek na zegary i nikt sie nie chce podzielić z potrzebującym menelem - wstyd mi za WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wysany: 2005-09-28, 23:10
no ciezkie,zebys wiedzial.skonczyl sie spiryt od pawlae30 i musze pic jakas wodeczke osiedlowa niby czeska o nazwie bosman.ale cena przystepna bo 20 zl za 1l
jeszcze ze 2 lufy i ide spac ..i nie bede zasmiecal "forum beemka klub"
prosze zamknac ten badziewiasty topic.ogolnie to powinien sie znalezc w dziale tuning a nawet w wiejski tuning znajac w wiekszosci wasze opinie
nara
ja mam te okropne alu(chromo)ramki i bardzo mi się podobają, ale mimo caałej sympatii dla Ciebie - nie będę się ich pozbywał.... bo jak napisałem - podobają mi się
Wysany: 2005-09-28, 23:31
mi tez sie bardzo podobaja ale tak jak pisalem ,dla kumpla na urodziny potrzebowalem.kupilem na allegro i jednak zaryzykowalem.czekam do soboty na przesylke.
Wysany: 2005-09-28, 23:46
kurcze, bo myslalem ze takie badziewie naprawde mozna wszedzie kupic a jak od poniedzialku zaczalem szukac okazalo sie ze nawet w kopalni tuningu czyli norauto nie ma. no i co? i lipa.kumpel poczeka.te pare koni ktore dodadza mu te ramki chyba nie uciekna daleko.dzisiaj zalatwilem mu panienke na noc.to taki przedprezent urodzinowy
ale wiesz pioter..lepiej kukaj na bejce w nocy bo zamiast czekac do soboty to moze szybciej uda mi sie zalatwic te rameczki...
kurcze, bo myslalem ze takie badziewie naprawde mozna wszedzie kupic a jak od poniedzialku zaczalem szukac okazalo sie ze nawet w kopalni tuningu czyli norauto nie ma. no i co? i lipa.kumpel poczeka.te pare koni ktore dodadza mu te ramki chyba nie uciekna daleko.dzisiaj zalatwilem mu panienke na noc.to taki przedprezent urodzinowy
ale wiesz pioter..lepiej kukaj na bejce w nocy bo zamiast czekac do soboty to moze szybciej uda mi sie zalatwic te rameczki...
no nic tylko cie zapraszac na imprezy urodzinowe !!!!!!
ja mialem w czerwcu ... spozniony bo spozniony ale mozesz mi jakas przyslac ... oczywiscie razem z ramkami na zegary
Wysany: 2005-09-29, 07:24
menel napisa/a:
dzisiaj zalatwilem mu panienke na noc.to taki przedprezent urodzinowy
Menel chcę się z Tobą zaprzyjaźnić Dziś mam imieniny, więc tak na dobry początek naszej przyjaźni też możesz mi podesłać jakieś mięsko
uuuuu...ale post zawalony odpowiedziami
konczymy zeby nie zasmiecac.modzie zakoncz.pozdro
po pierwsze menelku nie zaśmiecasz po drugie z mojej strony miałeś odp (widaćnie skorzystałeś bądź nie wypaliło) po trzecie zamykam a po czwarte ja też chce być Twoim kumplem
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Wysany: 2005-09-29, 18:29
bez przesady.urodziny najlepszego kumpla sa raz w roku.tym bardziej ze kumpel to zlota raczka od e30 i wszystkie naprawy mam za free i pod domem na miejscu
co do ramek to wlasnie u tego kolesia kupilem..