BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Pytanie o konkurencje.... i o czesci!
Autor Wiadomo
Go

Wysany: 2004-06-15, 11:16   Pytanie o konkurencje.... i o czesci!

zaczynajac od poczatku tematu to mam takie pytanie czy forum E21 to juz w ogole nie chodzi bo mi sie nie chce odpalac zalogowalem sie tam i mialem przyjemnosc siedziec dwa razy bo pozniej juz sie nie chcialo odpalic!!

druga sprawa to jest taka: potrzebuje wal i podpore walu od 323 jaki moze byc koszt takiej zabawki?aha i klocki hamulcowe na tyl do 323 (czy naprawde nie ma zamiennikow??)

Go

Wysany: 2004-06-15, 14:51   

zamienniki klockow sa za ok 60zl za kpl. Co do podpory walu.....oryginal kolo 160zl a podorba nie wiem...

mateo

Doczy: 06 Cze 2004
Skd: poznan
Wysany: 2004-06-15, 20:15   

forum o E21 niedługo ruszy (narazie jest tymczasowe)
PS. Jest nowy adres strony o E21 www.bmw-orr.org

Go

Wysany: 2004-06-16, 11:56   

dzieki mateo za adresik (szczerze mowiac zawsze z tamtej strony odpalalem forum moze nie dawno uruchomili tymczasowe!)

Alexjej jestes pewny ze sa zamienniki? bo mi kurcze goscie w sklepie z BMW powiedzieli ze nie ma zamiennikow i komplet kosztuje 169zł a w drugim nawet nie mieli i koles popatrzyl po katalogu i powiedzial ze w ogole nie ma :roll: (co za wies!) jak nie znajde u siebie to chyba bede mial do Ciebie mala prosbe... :lol: :wink:

Go

Wysany: 2004-06-16, 12:08   

aha i jeszcze co do tego walu...320/323 jaki moze byc koszt bo nie chce sie dac zrobic w ch%$#

mam jeszcze takie pytanko czy ta podpore walu uda mi sie kupic jakis zamiennik czy cos w tym stylu??

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: