Wysany: 2005-08-25, 19:02 Mkonto - przyszly papiery i co dalej ?
jesu przyszla mi dzis taaaka kupka papierow z mbanku no i nie wiem co z czym sie je !
mam jakis pakiet aktywacyjny - no juz niby aktywowalem konto ... podpisalem sie na jakims swistku ale mam jeszcze cos jak OSWIADCZENIE na ktorym mam wpisac swoj NIP (ktorego jeszcze mi nie nadali a papiery juz zlozone) to tez mam im odeslac ?
gdzie na tych kwitach wszystkich mam numer swojego nieszczesnego konta ?
aha ! no i chce jakas karte - na papierach z tylu jest napisane ze jak czegos nie przekresle to podpisuje umowe co do karty ale czy nie mam wybierac nigdzie jakiejs karty ni nic ? chce taka karte ze ide do banku i hajs wyplacam a ci dali mi tu tone papierow a ja nie kumam hehe
prosze o oswiecenie
Wysany: 2005-08-25, 19:15
zanim cokolwiek zrobisz - przygotuj coś do pisania, zadzwoń na infolinię, to się wszystkiego dowiesz
yo!
Moim zdaniem trzeba było żałozyc w inteligo a papierki poczytaj dobrze połowa to smiec regulaminy i bzdety ciebie interesuje umowa i jej kopia oraz koperta do odeslania tego smiecia o kartach nic niewiem bo pożegnalem siez tym bankiem ozięble jak kazali sobie płacic za przelew 0,99 gr załozyłem w Inteligo i jest siur i sa karty i inne gówna które sa ci niezmiernie pilnie do zycia wegetacyjnego polaka potrzebne (płacic i plakac )
pozdro
ps przelewy w inteligo tez 0,99 gr ale za to ten bank nalezy do PKO BP a ilosc bankomaótw jest ogoromna wiez z wpłatami gotówki tezniema problemu
c@liber [Usunity]
Wysany: 2005-08-25, 21:46
0,99 zł za przelew to nie majątek, i ja na to konto nie narzekam...no i najważniejsze....konto do którego moja kobieta nie ma dostępu , czyli kaska na BMW jest zawsze
Ale Piotruś czasu mam mało, a jednorazowo mogę tylko 10 tysi
8)
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-08-26, 15:15
jak mówiłem/pisałem - z pustego, to i Salomon .....
to trudno - może ktoś inny będzie miał większe możliwości
... a swoją drogą zauważyłem, że coraz częściej pojawiają się tematy związane coraz to luźniej z tematyką BMW ... i szczerze mówiąc wcale mnie to nie przedszkadza (co chyba widać)
Wiesz Piotrek, bo wszyscy w końcu dowiedzieli sie tej ukrywanej przez nas długo prawdy, że BMW są jeszcze gorsze niz trabanty i parchy to straszeczne są 8)
weź się wreszcie do roboty, bo ja tu pracuję - tylko co jakiś czas zaglądam na forum, a Ty tymczasem sie lenisz i mnie to wkurza, bo nie widze u Ciebie żadnego poszanowania dla pracy - normalnie żenada
P.S.
jak mogłeś zapomnieć o
:mrgreen: :mrgreen::mrgreen: