BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Mkonto - przyszly papiery i co dalej ?
Autor Wiadomo
urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomg: 4 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2005-08-25, 19:02   Mkonto - przyszly papiery i co dalej ?

jesu przyszla mi dzis taaaka kupka papierow z mbanku no i nie wiem co z czym sie je !! !

mam jakis pakiet aktywacyjny - no juz niby aktywowalem konto ... podpisalem sie na jakims swistku ale mam jeszcze cos jak OSWIADCZENIE na ktorym mam wpisac swoj NIP (ktorego jeszcze mi nie nadali a papiery juz zlozone) to tez mam im odeslac ?
gdzie na tych kwitach wszystkich mam numer swojego nieszczesnego konta ?
aha ! no i chce jakas karte - na papierach z tylu jest napisane ze jak czegos nie przekresle to podpisuje umowe co do karty ale czy nie mam wybierac nigdzie jakiejs karty ni nic ? chce taka karte ze ide do banku i hajs wyplacam a ci dali mi tu tone papierow a ja nie kumam :shock: :? :shock: :? hehe :)

prosze o oswiecenie :D

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-08-25, 19:15   

zanim cokolwiek zrobisz - przygotuj coś do pisania, zadzwoń na infolinię, to się wszystkiego dowiesz :idea:

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2005-08-25, 19:19   

yo!
Moim zdaniem trzeba było żałozyc w inteligo a papierki poczytaj dobrze połowa to smiec regulaminy i bzdety ciebie interesuje umowa i jej kopia oraz koperta do odeslania tego smiecia o kartach nic niewiem bo pożegnalem siez tym bankiem ozięble jak kazali sobie płacic za przelew 0,99 gr załozyłem w Inteligo i jest siur :D i sa karty i inne gówna które sa ci niezmiernie pilnie do zycia wegetacyjnego polaka potrzebne (płacic i plakac )
pozdro
ps przelewy w inteligo tez 0,99 gr ale za to ten bank nalezy do PKO BP a ilosc bankomaótw jest ogoromna wiez z wpłatami gotówki tezniema problemu

c@liber
[Usunity]

Wysany: 2005-08-25, 21:46   

0,99 zł za przelew to nie majątek, i ja na to konto nie narzekam...no i najważniejsze....konto do którego moja kobieta nie ma dostępu :D , czyli kaska na BMW jest zawsze :)

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2005-08-25, 22:04   

a wy sie skąd urwaliście? ja place 50gr za przelew w mbanku??

amperek 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Pomg: 1 raz
Doczy: 19 Gru 2004
Skd: Giżycko
Wysany: 2005-08-25, 22:15   

A ja mam przelewy darmowe :D
Konto Sezam Student w BPH.

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2005-08-26, 06:19   

ja też :lol: :lol:
pekao24 :idea:

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Go

Wysany: 2005-08-26, 09:26   

Ej, Urbi, przecież wszystko jest napisane co masz zrobić na tych kartkach co je dostałeś ... poczytaj

Z eKonta, przelew na do innego baku kosztuje 50gr, a do Mbanku jest darmowy.

Gdzieś czytałem że BRE Bank, czyli Mbank upada... :roll:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2005-08-26, 10:51   

inteligo, ani grosza za przelew nie płacę
Ile Wam przelać chłopaki :wink: :lol: :?:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-08-26, 12:58   

mi przelej, mi Salomonie :lol:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-08-26, 13:00   

Ale Piotruś czasu mam mało, a jednorazowo mogę tylko 10 tysi :cry: :cry:

:wink: 8) :lol:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-08-26, 15:15   

jak mówiłem/pisałem - z pustego, to i Salomon .....

to trudno - może ktoś inny będzie miał większe możliwości
... a swoją drogą zauważyłem, że coraz częściej pojawiają się tematy związane coraz to luźniej z tematyką BMW ... i szczerze mówiąc wcale mnie to nie przedszkadza (co chyba widać)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-08-26, 15:19   

Wiesz Piotrek, bo wszyscy w końcu dowiedzieli sie tej ukrywanej przez nas długo prawdy, że BMW są jeszcze gorsze niz trabanty i parchy to straszeczne są :lol: :lol: :wink: :lol: 8) :D

Bajka 

Pomoga: 4 razy
Doczya: 22 Cze 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2005-08-26, 15:23   

Łukasz napisa/a:
:lol: :lol: :wink: :lol: 8) :D

nie przesadzasz z tymi emotami :?: :!:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-08-26, 15:25   

Ja?????
:D :) :( :o :lol: 8) :? :shock: :x :P :oops: :cry: :wink: :roll: :evil: :!: :?: :idea: :arrow: :wink: :cry: :lol: :o :( 8) :oops: :roll: :idea: :?: :twisted: :P :? :) :D :shock: :x :evil: :!: :?: :idea: :wink: :roll: :twisted: :evil: :x :P :oops: :cry: :lol: 8) :? :shock: :D :) :( :o :lol: 8) :( :) :? :shock: :) :? :x :roll: :evil: :wink: :idea: :?: :twisted: :P :? 8) :( :o :lol: :cry: :wink: :arrow: :idea: :x :shock: :D :) :? :P :twisted: :?: :idea: :roll: :oops: 8) :( :o :lol: :cry: :wink: :D :) :( :o 8) :? :shock: :x :P :oops: :cry: :wink: :roll: :evil: :!: :?: :arrow: :wink: :roll: :evil: :x :P :oops: :cry: :lol: 8) :shock: :D :) :( :o 8) :? :shock: :x :P :cry: :roll: :evil: :!: :?: :wink: :evil: :x :P :oops: :cry: :? :shock: :D :( :o :lol: 8) :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? 8) 8)

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-08-26, 15:53   

weź się wreszcie do roboty, bo ja tu pracuję - tylko co jakiś czas zaglądam na forum, a Ty tymczasem sie lenisz i mnie to wkurza, bo nie widze u Ciebie żadnego poszanowania dla pracy - normalnie żenada

P.S.
jak mogłeś zapomnieć o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-08-26, 15:55   

o kufa, zapomniałem o greenie :idea:

szefowa pojechała na koncert Żara to ja się obżeram i opierżalam.... :lol:

cinek_sw 
Dezerter

Pomg: 1 raz
Doczy: 25 Wrz 2004
Skd: Leszno
Wysany: 2005-08-27, 12:17   

eeeeeee nieroby bo wam pozabieram klawiatury i będziecie sobie co najwyżej mogli poklikać myszką :lol: :lol: (mowa oczywiście o myszce komputerowej :wink: ) :mrgreen:

GG 6271263

------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW -> > Bóg powiedział ludziom co dobre :) :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: