Oby tak było. Ja teraz przed kompem drugiego browarka kończę...
Wysany: 2005-07-03, 08:00
no ja tez nie mogłem jechac....bardzo ubolewam...ale praca w dzisiejszyh czasach...no kazdy wie oco chodzi....po za tym niemam obecnie beemki...choc dzis po poludniu jade jedna obejrzec
ja mialem sesie w szkole i taka szydera wyszla ze siedze w domu .. ale z nieoficjalnych zrudel wiem ze wypili za tych ktorych nie ma i to ie chwali pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Ja chciałem jechać ale jak sobie obliczyłem koszty to wyszło że nie da rady, mieszkam w pod-wsch częsci polski i mam okolo 700km, czekam na następny jakiś bliższy zlocik
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2005-07-03, 13:04
A ja nie dojechalem z powodu awarii chlodnicy, nie chcialem jechac z dziurawa aby nie dostala czasami zawalu moja jedyna . Jedno pocieszenie dla mnie to takie ze kumpel zajal drugie miejsce na najladniejsze autko zlotu
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
ano fajnie musi im byc..
ja tez nie dotarlem a z powodu kasy, a b nie zdazylem skonczyc swojej slicznej..
do tarnowa bedzie juz giciu, no i jeszcze kielce po drodze
no ja tez nie mogłem jechac....bardzo ubolewam...ale praca w dzisiejszyh czasach...no kazdy wie oco chodzi....
widzę że jedziemy na jednym wózku... jak zwykle mie teżnie było (chyba mnie zabijecie za to że jeszce nigdy nie nie miałem okazji się z Wami zabawić ale ale już niedługo....
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-07-04, 12:50
O mamma miiiiaa Aldente
Przed wyjazdem miałem objekcje co do zachowania kolesiów na placu trawiastym ... rok temu nie wyglądało to za ciekawie... ale jak tylko przyjechałem wiedziaem że będzie spokój Nie było dużo autek, bo z tego co koleś mówił przez megafon to między 150 a 200 aut, ale dla mnie ten fakt był na plus. Pomijając kilka grubszych przypadków hehehe bawiłem się wyśmienicie Musiabym dziękowac każdemu po kolei Koko - wypasiony patent ... marchewa jest ekstra , Hamman - dzięki za browara, Sarna (LPG jest fu, obaj to wiemy ), Bruner (dzięki za ciacho mamy), Korzuch,Chris (zajefajne to twoje autko ), Baur&Monika, Tomek(e30), Tomek82&Dad, Lukas and others - dzięki za wspaniałą atmosferę przy grillu Nie zdążyłem znowu zamienić choć kiku słów z każdym z kim chciałem ... Pozdrawiam wszystkich obecnych jak i tych co nie dotarli ... na prawde było niesamowicie, pełen luz, relaks, sami swoi, po prostu takie spotkania powinny być to tydzień
WWWwoooowwwwwww
I między nami w końcu moja czarna odpicowana perełka aż sie wzruszyłem hehehehehe