Wysany: 2005-06-14, 00:08 Co zrobić z wytartym gniazdem?
Witam.
Problem jest taki że mam wytarte siedzenie kierowcy i chciałbym ten fakt jakoś naprawić. Poprzedni właściciel zastosował jakieś badziewne beznadziejne czerwone koszulki. Powiedzcie mi czy da sie gdzieś dostać taki orginalny jak z serii materiał żeby sobie go naszyć na fotel?
Dealer BMW sprzedaje material obiciowy na metry. Spisz sobie numer mayerialu z ETK i zamow. Ja pytalem to maja nadal materialy do E21 wiec do E30 na pewno tez.
Ja obszyłem ładnym czarnym materiałem 2 fotele Recaro w zakładzie w warszawie i zapłaciłem za oba (obszycie+ materiał) - 400 PLN. Sam tego nie zrobisz, bo wyjdzie Ci kupa bez urazy
Pomysle jeszcze moze kupie faktycznie na metry i dam obszyc fachowcowi jakiemus.
Mcinek a nie pamietasz moze ile wolali za metra tegoz materialu. Masz velur czy skore?
Ja pytalem o tzw. kunst leder, bo w rekinie nie montowano prawdziwej skory. Potrzebuje dwoch gatunkow, jeden gladki i jeden perforowany, za perforowany krzycza ok. 90 za metr a za gladki 130.
Wyglada to tak:
Wiem, ze bez klimy bedzie fajowo ale mam to gdzies, robie rekina na pokaz a nie na codzien 8)
_________________ 80' E21 323i
Ostatnio zmieniony przez Marcin 2005-06-14, 19:23, w caoci zmieniany 1 raz
ej ej czy wiecei że takiej skórki po dziurkaczu to nie kupi się w sklepie???? Pytałem kiedys do e23 nie do dostania wg tapicerów... Dobrze wiedzieć , ciekawe w ilu kolorach jest numerki ETK bitte
Powiem wam tak troche OT, ze niedawno kontaktowealem sie z dealerem i pytalem o przerozne czesci do E21 i okzauje sie, ze oni NADAL WSZYSTKO MAJA To nie do uwierzenia ale sprowadza nawet duperele z Niemiec, ktora kosztuja np. 5pln. Szok, brawa dla BMW!!!