A ja myślałem że tylko u nas można się na potkać na takie bukiety Pomyślcie jak przychodzi do gościa potencjalny klient. i kupujący tuż po zakupie przed odjazdem zrywa smoka z drzwi sprzedający na bank zalewa sę łzami że ktoś na wejściu psuje mu jego dzieło sztuki.jestem w szoku
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nerwowy,skad wiesz ze to od razu jakis bukiet ,co???? PS.dokladnie takie same "body" modyfikacje przeprowadzil koles w swojej coupejce startujacej w wyscigach dragsterow. 7l pojemnosci silnik ,1150KM,
_________________ Tak to sie zaczelo: VW Passat kombi B4 VR6,e30-325coupe,e32-Alpina B12,e38-740i,e34-535i,Audi A4 MTM avant ,e61-535d,e36-323i;)
EEEEjjj puchatek masz rację,gusta są różne,a o gustach się nie dyskutuje.Jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą!!! I moje zdanie nadal podtrzymuję że to jest zwieśniaczenie bmw e30.Brakuje mu dziur po kulach na karoserii i rąk pudziana na masce.
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez nerwowy46 2008-04-28, 20:28, w caoci zmieniany 1 raz