BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
marcowa przejażdżka...
Autor Wiadomo
Dixi 

Pomg: 4 razy
Doczy: 24 Lut 2006
Skd: Gdynia
Wysany: 2008-03-15, 21:09   marcowa przejażdżka...

Postanowiłem odwiedzić swój samochód, zapytać się jak się czuje i pochwalić sie nowymi zakupami, oczywiście dla niej 8-) tak jak postanowiłem tak uczyniłem, otworzyłem "szopę" i mym oczom ukazała się "babcia" lekko pokryta suchym kurzem (dobry znak, ostatnio deszcze padały, a ona ma sucho). Standardowo obszedłem samochód przed otwarciem zaglądając tu i ówdzie 8-) po czym otworzyłem i na chwilę... :mg:
Po "kontroli" stanu zdrowia wyszedłem z garażu, i już chciałem zamykać garaż kiedy to naszła mnie "złota myśl" Ładna pogoda, w miarę sucho, chmurki spokojne, a "babcia" stoi "smutaśna" w garażu? Postanowiłem odpalić, podłączyłem "aku" i pięknie "zagadała" (do mnie oczywiście) bez najmniejszego zająknięcia, po około 50s wyjechałem z garażu, którego nawet nie zamykałem, bo przecież jadę na krótka "przejażdżkę" :P
Na początku, powoli spokojnie, co by sie szybko i dobrze nagrzała, zrobiłem kilka rundek po okolicy, aż w końcu nie mogłem wytrzymać i pojechałem na obwodnicę co by sie pobawić w "naszą" wspólną zabawę, poganianie "plastikowozów" :| zabawa przednia 8-)
W końcu z obwodnicy zjechaliśmy i postanowiłem odwieść ją do garażu, przypominając sobie, że zostawiłem go otwartego... w miarę szybko, aczkolwiek bardzo ostrożnie przejechaliśmy przez zatłoczone drogi dojazdowe, na których to tylko
"czychali" żeby nam coś uszkodzić, ale udało się bez strat. Podjeżdżam pod garaż, wieeelce podekscytowany przejażdżką, i ogólnie z dobrym nastawieniem, nawet "ona" odziwo nie strzeliła żadnego focha.... bez chwili zastanowienia "wbijam R" zawracam i jadę jeszcze do chyloni.... po powrocie z żalem, że to już koniec odstawiłem auto do garażu. W nagrodę za dobre sprawowanie nie odłączyłem akumulatora, inna sprawa, że nie długo zacznę ją przygotowywać na YT4 ;-) Niestety nie "dotankowałem" auta przed wjazdem do garażu, z całego wrażenia zapomniałem... :oops:
Zrobiłem za to 3 szybkie fotki telefonem...

Auto w dalszym ciągu na POznańskich blaszkach.... muszę w końcu zalegalizować ten związek :*

mattim_bmw 
oldschool'owiec

Doczy: 29 Lis 2006
Skd: kruszwica/poznań
Wysany: 2008-03-16, 13:45   

Piekne auto, zawsze mi sie mega podobało, gratulacje posiadania :)

emeryt style :D :D

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2008-03-16, 16:26   

Hehe Dixi, częściej pisz ;) Ciekawie się czyta takie, że tak powiem, przygody słonecznych dni.

Stammek86 

Pomg: 30 razy
Doczy: 21 Sty 2007
Skd: Poznań
Wysany: 2008-03-16, 19:07   

Bardo ładne auto,szkoda ze juz mało takich jest w dobrym stanie :roll:

Dixi 

Doczy: 24 Lut 2006
Skd: Gdynia
Wysany: 2008-03-16, 21:11   

Cytat:
Hehe Dixi, częściej pisz ;) Ciekawie się czyta takie, że tak powiem, przygody słonecznych dni.

to jest uzależnione od pogody :P Na pewno opisze "wypad" na tor poznań 29 marca 8-)
Ostatnio zmieniony przez Dixi 2008-03-16, 21:12, w caoci zmieniany 1 raz  

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2008-03-16, 21:17   

Cytat:
to jest uzależnione od pogody :P Na pewno opisze "wypad" na tor poznań 29 marca 8-)

To super! Już czekam, to już niedługo :)

Cooba 
ALPINA fan

Pomg: 1 raz
Doczy: 11 Lip 2005
Skd: Radomyśl Wielki
Wysany: 2008-03-17, 07:54   

Dixi fajowe masz te opowiadania. Super sie je czyta.
A babcia wyglada naprawde okazale. Piekne autko.

Pozdro.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: