powiedzcie mi czy to są oryginalne felgi BMW, bo wydaje mi sie że to jest coś ok 8,5 x 10 cali , a nie przypominam sobie żeby bmw robiło je w tym rozmiarze, ale jeśli sie myle to mnie poprawcie, gdzie można takie kółka kupić, za ile , jakie ET , chce wiedzieć o nich wszystko
Daniel325 ma orginlane mkontury z m3... ja tam im sie nie przygladalem ale ponoc te z M3 sa inne od "zwyklych" mcontur'ow... na 100% nie sa takie szerokie jak na foto (te tylne)...
z tego co pamietam to nawet w jakis rozsadnych pieniadzach mial je sprzedawac.
sam zakladalem taki temat kiedys http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=24527
to raczej nie sa ori..choc nadal mam okazje sie zamienic na cos takiego
wyglada pieknie ale roboty troche zeby je spasowac..ty Kujon juz masz baze pod takie cuda
Kujon przecież miałeś mieć inne fele...
takich ostatnio śledziłem aukcję na ebayu, poszły za niecałe 300 euro
tak mam już to co chciałem tj . 8,5 x10" ale jestem przekonany że te felgi M-Contour ze zdjęcia to nie są oryginalne firmy BMW i dlatego wląsnie wydaje mi sie że jako podróba muszą kosztować niewiele, czyli tak jak piszesz ok 300eur , a wtedy kupiłbym sobie takie jako drugi komplet na lato , bardzo mi sie podobają , a z tekm rantem po polerce to już byłyby malina
,,kujon'' Własnie mialem tez zalozyc temat o te felgi ale mnie uprzedziles:D
ps.te felgi z aukcji wygladaja jakby mialy mniejszt rant ale moze sie myle
Ostatnio zmieniony przez boss881123 2007-11-15, 06:52, w caoci zmieniany 1 raz
ps.te felgi z aukcji wygladaja jakby mialy mniejszt rant ale moze sie myle
mysle że to są jednak te same felgi , tylko mają założone baloniaste opony , i czarne środki , które wizualnie pomniejszają tą felge. Cena wg mnie mało atrakcyjna , biorąc jeszcze pod uwage że trzebabyło by je przemalować i odnowić polerke.
TAk ładne koła.Jak ja jeszcze sniłem o bawarce mój kumpel w e36 własnie takie szersze kółeczka wrzucił na bawarke.Wyglądały slicznie.Te co miał Czarek były ładne co Mały pisał wyżej.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
witam
328i sprzedalem, nie mialem co zrobic z felgami wiec poszly za 1600 zl, pozniej zalowalem
slicznie wygladaja na E36, jeden z bardziej trafionych wzorow
CZym Czarus smigasz teraz?Też bawarka czy cos w planie.?
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW