Jest takie powiedzenie: Dla czego wlasciciele alf nie witaja sie na drodze??
Odp: Bo rano widzieli sie w serwisie.
Auto ma opinie bardzo usterkowego, chociaz nie sadzile ze stoja one az tak nisko. Przyznam sie pocichu ze kiedys zaraz po Bemce myslalem nad zakupem takiej Alfy.
Alfa Romeo...hhmmm...mialem okazje z bliska sie przyjrzec jak to auto wyglada w serwisie na ul. Jubilerskiej a tak dokladnie to przez miesiac tak sobie patrzylem...i powiem tak...Auto bardzo ladne...bardzo ladnie zaprojektowane z zewnatrz i wewnatrz ale niestety...to ze sie widuja codziennie rano w serwisie to niestety prawda... Pamietam jak Rysiu Rynkowski sie awanturowal...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Alfa Romeo 156 1.8 ze (stagiem 200 za 1900zł) 2000 rok Sportwagon jeździłem rok.
byłem zadowolony były drobne usterki, ale stylistyka auta przewyższała inne auta o 10 lat.
wiadomo nie jest to bmw. Ale 156 poniżej 2000 roku jest trudno sprzedać.
przesiadłem się w połowę tańsze e36 2.0 bo chciałem tylny napęd i potrzebowałem gotówki
Alfę sprzedałem naprawdę z żalem. Jeżdżę sobie siódemką i jest OK.
ale NAPRAWDĘ alfę wspominam bardzo miło. I bardzo często spotykam się z niepochlebnymi opinaniami, które są oczywiście prawdziwe.
Ale powtórzę się, Alfa to ciekawa przygoda, której nie żałuje.
ładne to to moze i jest ale.... nie chciałbym takiego
moja ciocia niedawno sprawila sobie cos takiego odradzalem .. niesluchala
silnik 1,8 mowi do mnie 140km masz sie przejedz .... hmmm wsiadam odpalam i pytam jej to benzyna czy diesel ?
no taki klekot ze szok po 1 min przestał i jakos jechal rozgrzalem auto i mowie zobaczymy te 140 km hmmm czułem sie jak w swojej byłej e30 1,6 kiedy z gazu przełączyłem na benzyne
jeszcze sie jej nic nie psuje <3 miesiace> na szczescie ale mnie sie nie podoba
pozdrawiam