Dajcie foty Panowie Jakie kerschery.Pokazywać pokazywac.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Tak myslałem że to ten wzór.Ładny egzemplarz.Kujon powiedz mi czemu wydaje mi sie ze niektóre te coupe sa takie wielkie i szerokie z tyłu.Chyba o obniżenie chodzi i felge.Moja jakas mała sie z tyłu wydaje a przecież nie jest kompaktem,obniżenie jest i felga.Coś jeszcze wydaje mi sie robi wrażenie optycznie ze jest wieksza chodzi o tył.(takie wrażenie szerokosci)
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Kamil, wiadome że podstawa to felga 10" i gleba, ale jak np masz bardzo wydmuchane nadkola to efekt troche ginie , chodzi o to żeby felga była jak najszersza, a jej odległość od blotnika byłą jak najmniejsza, niemcy czesto robią tak że tylko minimalnie wywijają nadkola a oszukują zmieniając konty na kołach , jest wtedy "na styk" ale wychodzi piękna żaba
Tak Kujon ja własnie tak teraz mam ale wiesz wydaje mi się że swoje robi lotka na tylniej szybie i może troche progi ale głownie to że ta duża szyba zostaje optycznie skrócona przez tą blende.No i gleba tu jest konkretna.