BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Przesunity przez: kafarek
2007-05-15, 12:48
poszukuję BMW E36 !!!!!
Autor Wiadomo
agnese23r 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczya: 15 Maj 2007
Skd: warszawa
Wysany: 2007-05-15, 12:39   poszukuję BMW E36 !!!!!

Witam!
przepraszam ze zawracam glowe... ale poszukuje BMW E36 ... kolor ciemno zielony... zarejstrowany najprawdopodobniej w Łomży lub okolicach (na tablicach początek BL ... ), posiada tylny spojler... był już szpachlowany... należy do tego klubu (miał ramke od tablicy beemka-klub ... samochód pewnie stoi w jakimś warsztacie ... powinien mieć całkowicie rozwalony przód od strony kierowcy.

samochód ten spowodował wypadek na parkingu w Łomży w dniu 3 maja 2007r koło godziny 20:30. w tym dniu kierowca tego samochodu razem z towarzyszem najprawdopodobniej opuścili jakąś impreze na osiedlu.

poszukuje jakichkolwiek namiarów na ten samochód.
Bardzo proszę o pomoc.
dziękuję, Agnieszka
prosze o kontakt na nr gg 5234348 każdego kto może coś wiedzieć na ten temat
Ostatnio zmieniony przez agnese23r 2007-05-16, 10:31, w caoci zmieniany 1 raz  

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2007-05-15, 13:02   

uuu niemiła sprawa

jaki model?? e30?? e36??
skąd wiesz że 316??

popatrz może w dziale smigiełka - może coś się rzuci w oczy

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

agnese23r 

Wysany: 2007-05-15, 14:07   

no wlasnie bardzo nie mial sprawa... tak, juz tam zagladalm i niestety nie znalazlam zadnego ktory by temu odpowiadal... przynajmniej nie z tamtych okolic.
wiemy, ze to taki model bo policja to ustalila... i poniewaz widzielismy tyl (swiatla) samochodu wiec bylismy w stanie wywnioskowac co to bylo.... no i oczywiscie zgubil czesc ramki od tablicy - a watpie zeby mial taka przy samochodzie jakiejs innej marki.

Pietrek 
Inspektor Gadżet

Pomg: 12 razy
Doczy: 07 Cze 2006
Skd: Czeladź - Piaski
Wysany: 2007-05-15, 14:16   

Nie kojaże żeby ty było takie auto :|
Albo mi sie wydaje albo znowu ktoś kto przypadkowo dostał ramke narobił Wam (klubowi) brudu :cry:
Jest w klubie ktoś z Łomży wogóle ? :shock:

--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-05-15, 14:17   

No to w takim razie jest to albo samochód klubowicza albo były samochód jakiegoś klubowicza inne osoby nie dostają ramek pod rejestrację tylko osoby które zapłaciły składkę a że nie jest ich dużo ustalenie zielonego sedana e36 ze spoilerem nie powinno być trudne chyba,że ramka została przełożona z innego bmw wtedy jjuż będzie ciężko.
Kwestia czy ktoś będzie chciał wsypać swojego wg mnie ukrywanie sprawcy takiego zdarzenia to głupota za błędy i nieodpowiedzialność się płaci i tyle.

agnese23r 

Wysany: 2007-05-15, 14:20   

dlatego postanowilam napisac... nie wiemy co mamy robic.
a wlasnie przyczytalam Wasz regulamin i tez doszlam do wniosku ze jezeli jest to albo czlonek albo byly wlasciciel nim jest. bo macie przeciez oplaty/wpisowe.

Pietrek 
Inspektor Gadżet

Wysany: 2007-05-15, 14:23   

Nie żebym kogoś bronił, ale była taka sytuacja że przypadkowe osoby ze zlotu dostały klubowe naklejki i bodajże ramki ( nie jestem pewien) Jest też możliwość że któryś z klubowiczów sprzedał samochód razem z ramkami na tablice. Może ktoś skojarzy swoje byłe auto.

agnese23r 

Wysany: 2007-05-15, 14:23   

tez juz byl plan, zeby CENZURA(jak to ladnie ujales) tylko najpierw trzeba znalesc ta osobe... lub chociaz ten samochod.

[ Dodano: 2007-05-15, 14:26 ]
no moze ktos skojarzy... poniewaz ten wypadek zdazyl sie na parkingu kiedy to nasz samochod byl zaparkowany ... a dzis sie okazalo, ze najprawdopodobniej nasz samochod bedzie do kasacji :(
wiec i tamten samochod musi byc niezle walniety
Ostatnio zmieniony przez Bruner 2007-05-15, 17:19, w caoci zmieniany 1 raz  

BM 6 

Pomoga: 7 razy
Doczya: 23 Pa 2004
Skd: Radom
Wysany: 2007-05-15, 16:04   

Trzy lata temu, kiedy klub jeszcze nie był zarejestrowany pamiętam, że w Toruniu i w Tarnowie na zlotach były sprzedawane ramki wszystkim posiadaczom aut BMW, kto chciał zapłacić 20 zł. Wiele z tamtych osób nie zapisało się do naszego klubu a od tamtego czasu wiele osób sprzedało swoje samochody i wyjechali z kraju.

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2007-05-15, 16:20   

yo!
czesc ludu kojarze z aut i poogladam foty z tamtych czasów moze akurat da sie namierzyc :wink:
pozdrawiam

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-05-15, 17:33   

Tu jest lista klubowiczow (czyli osob dla ktorych od pewnego czasu sa zarezerwowane ramki), nie ma na niej nikogo z Lomzy ani z tej okolicy:
http://forum.beemka-klub.pl/groupcp.php?g=1176
Rowniez wsrod bylych klubowiczow nie kojarze takiej osoby.

Niestety jest tak jak napisala Mariola, jeszcze 2 lata temu (tego jestem na 100% pewien), na majowce w Toruniu w 2005 roku sprzedawalismy ramki kazdemu chetnemu , dopiero pozniej ustalilismy ze tego typu gadzety beda dostepne tylko dla klubowiczow (m. in dlatego zeby w sytuacji takiej jak ta klubowi nie dostawalo sie po :cenzura: za kogos kto nie ma z nim nic wspolnego). Wiec wszystko wskazuje na to, ze albo jest to byle auto ktoregos z klubowiczow ktory po prostu sprzedal je z ramkami, albo ta osoba ma ramki z okresu jeszcze przed rejestracja klubu.
agnese23r napisa/a:
wiemy, ze to taki model bo policja to ustalila... i poniewaz widzielismy tyl (swiatla) samochodu wiec bylismy w stanie wywnioskowac co to bylo....

Rownie dobrze moglo to byc np 320 czy 328, po samych swiatlach sie tego nie odrozni. Jesli mniejwiecej rok sie zgadza to mozna najwyzej ustalic ze to byl model E36 i nic wiecej.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2007-05-15, 18:09   

Polecam skontaktowac sie z klub białostockim - niestety nie pamietam nazwy www.

agnese23r 

Wysany: 2007-05-15, 18:14   

dzieki wszystkim za rady!
co do modelu... to akurat ten rocznik (plus/minus) i taki model maja tylne swiatla takie jakie widzielismy... tak wiec szukamy najpierw tak.
od czegos trzeba zaczac bo niestety policja nie wykazuje zadnej inicjatywy :(

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2007-05-15, 18:30   

http://www.forum-bmwbialystok.4h.pl/ u bym popytał.

kuzyn 

Pomg: 4 razy
Doczy: 05 Kwi 2006
Wysany: 2007-05-15, 18:38   

skąd pewność że to E36? dla laika i w pośpiechu niektóre modele moga sie wydawać podobne...

nikogo tu nie bronię, to tylko moja sugestia

PS: i jeszcze jedno

agnese23r napisa/a:
... no i oczywiscie zgubil czesc ramki od tablicy...

czy jest 100% pewność że fragment ramki z nazwą klubu
pochodzi z tego zdarzenia?

jacekg.deviantART. com - galeria moich zdjęć
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-05-15, 19:03, w caoci zmieniany 1 raz  

ANDRZEJ-BIELAK 
Biała Może Więcej

Pomg: 2 razy
Doczy: 04 Wrz 2006
Skd: BIAŁYSTOK
Wysany: 2007-05-15, 18:58   

WITAM
Jestem z BIAŁEGOSTOKU I niekojarze takiej e36 na łomżyńskich blachach z ramką beemki.

[ Dodano: 2007-05-15, 18:01 ]
może zapytać mariusza ze szkocji, jego rodzinne miasto to łomża, możę będzie znać z widzenia auto.

agnese23r 

Wysany: 2007-05-15, 19:49   

po pierwsze nie jestem zadnym lajkiem .... czy kim tam... a to ze jestem dziewczyna nie znaczy ze sie nie znam na samochodach... poza tym zapomnialam dodac w moim pierwszym poscie, ze zostaly tez nam kawalki rozbitego przedniego reflektora... i to szklo mialo odcien lekko zielony... z tego co udalo mi sie wyszukac to wlasnie modele 316 (te starsze) mialy takie lampy.

ps. a nie wiem po co kogo bronic.. to nie nasza wina ze ktos nie potrafi jezdzic lub tez jechal po pijaku i wjechal w zaparkowany samochod przestawiaja go o jakies 2 m.

[ Dodano: 2007-05-15, 19:53 ]
Kirek, dzięki za namiary! napewno sprawdzę :)

kuzyn 

Doczy: 05 Kwi 2006
Wysany: 2007-05-15, 21:26   

agnese23r napisa/a:
po pierwsze nie jestem zadnym lajkiem .... czy kim tam... a to ze jestem dziewczyna nie znaczy ze sie nie znam na samochodach... poza tym zapomnialam dodac w moim pierwszym poscie, ze zostaly tez nam kawalki rozbitego przedniego reflektora... i to szklo mialo odcien lekko zielony... z tego co udalo mi sie wyszukac to wlasnie modele 316 (te starsze) mialy takie lampy.

buahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

kurna Panowie to jakaś podpucha w stylu jasia czy co ?? ?
bo już nie wiem... zielone reflektory... a może z UFO miałas dzwona, co ?

PS: pisałem przecież że to tylko moja sugestia i żeby się nie napinać :roll:

jacekg.deviantART. com - galeria moich zdjęć

Bagor 

Doczy: 21 Kwi 2006
Wysany: 2007-05-15, 22:45   

agnese23r daj jakieś zdjęcia swojego uszkodzonego samochodu i zgubionej ramki, bo póki co wygląda to jak marna prowokacja, która ma na celu popsucie wizerunku marki BMW jak i samego klubu Beemka-Klub.

Pietrek 
Inspektor Gadżet

Wysany: 2007-05-15, 22:47   

moze szkła zzieleniały od glonów ? :mg:
bobawiłem sie w detektywa i wywnioskowałem taki zbieg zdarzeń...

Chałupniczo robione black hella (e30)
zaparowane reflektory
z wilgoci wdarły sie glony
zzieleniałe szkło

szukajcie auta z czarną Helgą :mg:

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-05-15, 22:55   

jak nie ma na forum takiego i jak sie do tej pory nikt nie przypucowal lub nikt nikogo nie ujawnil to chyba juz sie taka beta nie znajdzie. sama ramka od tablicy to nie zaden dowod ze to ktos stad skoro kiedys byly sprzedawane i ogolnodostepne. ciekawa rzecz ze ktos mogl rozpoznac rodzaj silnika po wygladzie samochodu. :wink:

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-05-15, 23:06   

agnese23r napisa/a:

ps. a nie wiem po co kogo bronic.. to nie nasza wina ze ktos nie potrafi jezdzic lub tez jechal po pijaku i wjechal w zaparkowany samochod przestawiaja go o jakies 2 m.

Po pierwsze nie takim tonem, skoro nasze rady i sugestie nie sa Ci potrzebne to zaraz moge temat zamknac i sama sobie bedziesz radzic, wiec spokojniej prosze. Po drugie to nie nasza wina ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, wiec napisze Ci jeszcze raz, jasno i wyraznie: 316i , 318i, 318tds, 318is, 320i, 323i, 325i, 325td, 325tds i 328i z zewnatrz wygladaja identycznie, maja takie same lampy itp pierdoly, a cyferki oznaczaja tylko pojemnosc silnika. Skad wiesz ze to bylo akurat 1.6, a nie np 2.5? Ta historia o zielonym szkle w 316 z poczatku produkcji to jakas bzdura, wszystkie E36 wyjezdzajac z fabryki mialy takie same lampy (bynajmniej nie zielone) i ten szczegol nam w identyfikacji modelu na pewno nie pomoze. Skoro auto jest zielone to np kierunkowskazy mogly byc np pomalowane sprayem pod kolor nadwozia.Ale skoro wiesz lepiej od nas to szukaj dalej 1.6 z zielonymi lampami. I nikt tu nikogo nie broni ani nie kryje, a takimi komentarzami nie zachecasz raczej nikogo do udzielenia pomocy.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90
Ostatnio zmieniony przez Bruner 2007-05-15, 23:14, w caoci zmieniany 1 raz  

Robsy-M-Technic 
S3.46 :)

Pomg: 3 razy
Doczy: 16 Sie 2006
Skd: Lublin
Wysany: 2007-05-15, 23:13   

Bruner napisa/a:
Po pierwsze nie takim tonem, skoro nasze rady i sugestie nie sa Ci potrzebne to zaraz moge temat zamknac i sama sobie bedziesz radzic, wiec spokojniej prosze. Po drugie to nie nasza wina ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, wiec napisze Ci jeszcze raz, jasno i wyraznie: 316i , 318i, 318tds, 318is, 320i, 323i, 325i, 325td, 325tds i 328i z zewnatrz wygladaja identycznie, maja takie same lampy itp pierdoly, a cyferki oznaczaja tylko pojemnosc silnika. Skad wiesz ze to bylo akurat 1.6, a nie np 2.5? Ta historia o zielonym szkle w 316 z poczatku produkcji to jakas bzdura, wszystkie E36 wyjezdzajac z fabryki mialy takie same lampy (bynajmniej nie zielone) i ten szczegol nam w identyfikacji modelu na pewno nie pomoze. Skoro auto jest zielone to np kierunkowskazy mogly byc np pomalowane sprayem pod kolor nadwozia.Ale skoro wiesz lepiej od nas to szukaj dalej 1.6 z zielonymi lampami. I nikt tu nikogo nie broni ani nie kryje, a takimi komentarzami nie zachecasz raczej nikogo do udzielenia pomocy.

Dobrze napisane :spoko: Może agnese23r,uważa,ze to model 316,bo zobaczyła znaczek "316i"?A i skąd wie,że rok produkcji,to ok.1995? :|
Ostatnio zmieniony przez Bruner 2007-05-15, 23:15, w caoci zmieniany 1 raz  

MAJSU 

Pomg: 14 razy
Doczy: 14 Wrz 2006
Wysany: 2007-05-15, 23:24   

A tak w ogóle to chyba nie jest zbyt duży problem dla Policji sprawdzić właścicieli wszytskich zielonych E36 o tablicach BL nie sądze że jest ich aż tyle...

Bagor 

Doczy: 21 Kwi 2006
Wysany: 2007-05-15, 23:39   

Zgadza się, w Urzędzie Komunikacji szybko to można sprawdzić.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: