Wysany: 2007-05-10, 16:57 Znowu szukają frajerów na GG
Tak wiec uwaga bo teraz przyjeli taktyke na zarabianie.
Cytat:
694321: (15:40)
Hej tu Kasia Jeśli chcesz zarobić Nawet 200 złotych dziennie, to wejdz na stronę w moim opisie, pobierz i graj razem z Nami w Vs Online, TO PROSTE a Kasa naprawde jest niezła Polecam. Nigdzie nie zarobisz takiej Kasy bawiąc się
Oczywiscie na nic nie kliknełem i napisałem
Cytat:
Gniewek: (16:53)
co to k:cenzura: wogle ma być szukasz frajera sku:cenzura: zaraz twoj numer wysylam do gadu gadu
Po tym koles przeszedl na niedostepa ale teraz widze ze znow jest
podaje jego numer zebyscie sie nie nacieli na jakis inny przekret
694321
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2007-05-10, 17:14
JA DOSTAłEM COS TAKIEGO DZISIAJ
13:08:56 (4621085)
twojemp3.go.pl - najnowsze mp3 wejdz na link w opisie naprawde warto
TYLKO FRAJER NIE WIE ZE JAK GO NIE MAM W KSIĄŻCE TO NAWET JEGO ADRESU NIE ZOBACZĘ
[ Dodano: 2007-05-10, 17:19 ]
Gniewek89 napisa/a:
Tak wiec uwaga bo teraz przyjeli taktyke na zarabianie.
Cytat:
694321: (15:40)
Hej tu Kasia Jeśli chcesz zarobić Nawet 200 złotych dziennie, to wejdz na stronę w moim opisie, pobierz i graj razem z Nami w Vs Online, TO PROSTE a Kasa naprawde jest niezła Polecam. Nigdzie nie zarobisz takiej Kasy bawiąc się
Oczywiscie na nic nie kliknełem i napisałem
Cytat:
Gniewek: (16:53)
co to k:cenzura: wogle ma być szukasz frajera sku:cenzura: zaraz twoj numer wysylam do gadu gadu
Po tym koles przeszedl na niedostepa ale teraz widze ze znow jest
podaje jego numer zebyscie sie nie nacieli na jakis inny przekret
694321
MOŻE ZNASZ TA KASIE I zapomniałeś O NIEJ??
MOŻE NAPRAWDĘ MASZ SZANSE zarobić PARE ZłOTY
OBY łADNA BYłA BO ZE STARO BABO TO NA PEWNO NIE ZA 200Zł
ta VS Online to taka gierka... gralem w to kiedys... scigasz sie takimi malymi wyscigowkami z innymi grczami moijajac przeszkody... oczywiscie by zagrac trzeba najpierw wyslac esa za 10zl i ta 10zl masz na zaklady... gdy wygrasz z jakims kolesiem to dostajesz 10% jego kasy, gdy przegrasz tracisz 30% swojej... oczywiscie kase mozna wyplacic dopiero gry uzbierasz ponad 100zl... ja stracilem dyche w ciagu15 minut... potem to odinstalowalem takze radze dac dobie z tym spokoj... a te linki to to linki graczy tej gry... za klikniecie w link i zarejestrowanie z niego otrzymuje koles 1zl
_________________ BMW jest jak SEX... Radość z jazdy!