Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-05-07, 23:56
Bruner napisa/a:
Menel - zdradziles tajemnice Wreszcie dziala ale jeszcze nie ma tej zawartosci ktora miala byc, ale juz nie dlugo
nie ma tej zawartosci ale zajebiscie ze w koncu jest..nasza polska strona e30. ciekawe jak teraz sie odezwa ci od e21,e34,e36 ...zeby zal im tylka nie sciskal..
no i trzeba dobrego grafika znalezc.
Jest juz domena, narazie dla przetestowania jest tam wrzucona strona klubowa. Jak wreszcie uporam sie z moim zdychajacym systemem to stopniowo zacznie sie tam pojawiac strona o E30, jak z reszta sama nazwa wskazuje Skoro juz wszyscy wiedza, to prosze o kontakt osoby chetne do wspoltworzenia takiej strony - beda potrzebne roznego rodzaju artykuly, skany z gazet, katalogow, ciekawostki, porady w stylu "zrob to sam", zdjecia itp. Tylko 1 warunek - to maja byc Wasze teksty/zdjecia (oprocz skanow oczywiscie), to nie ma byc kolejna kopia tego co juz znajduje sie w necie.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-05-08, 00:28
myślałem, że sobie jaja ze mnie robicie z tą stroną
co jakiś czas właśnie wchodze na www.e30.pl i wyskakuje mi strona beemki...
myślałem, że ten mój komp znów oszalał
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Jeden z nas jest wlascicielem domeny, jest pomysl zeby zrobic cos w rodzaju polskiego odpowiednika e30.de, a strona klubowa jest tam w celach, powiedzmy, testowych
Tak wiec jesli chcecie zeby cos takiego powstalo to zapraszam do wspolpracy
Widzisz Radek ma bardzo duzo :D:D:D od strony e30.glt.pl i e28.glt.pl - to co sie tu dzieje miało tam poczatek.Własnie od tego ze te dwie storny miały byc polksimi odpowiednikami zachodnich.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-05-08, 15:00
Łukasz napisa/a:
nasze forum jest zbyt ubogie informacyjnie, aby być polską wersją e30.de
Już Czesi są bardziej do przodu
dlaczego myslisz że knedle są bardziej do przodu od nas?
jeżdżę co jakiś czas do Czech (byliśmy w zeszłym roku nawet na zlocie w 30 Beemek ze Śląska) - i nie mamy prawa mieć żadnych kompleksów...
zobaczysz że ta strona,
będzie l;epsza niż czeska... też mozesz się do tego przyłożyć (o ile Bruner będzie chciał)...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Widzisz Radek ma bardzo duzo :D:D:D od strony e30.glt.pl i e28.glt.pl - to co sie tu dzieje miało tam poczatek.Własnie od tego ze te dwie storny miały byc polksimi odpowiednikami zachodnich.
jak dla mnie szczytny cel ... napewno pomoge tym czym mam, a mam bardzo duzo nt. BMW e30 .... wiele materiałów można wziasc z dobrej stronki www.e30.glt.pl ... a potem ja zamknac ... to niema tam atualizacji od 2 lat ...
też mozesz się do tego przyłożyć (o ile Bruner będzie chciał)...
A dlaczego mam nie chciec? Gdybym nie chcial to bym nie pisal ze zapraszam wszystkich chetnych do wspolpracy Arczi, jak masz cos ciekawego i chcialbys wspoltworzyc ta stronke to pisz do mnie na PW, albo gg, powiem CI wszystko co i jak. Moze wreszcie cos sie ruszy, bo narazie wiele osob deklarowalo chec pomocy, byl wielki zapal a tylko Robo podeslal mi jakies konkretne materialy Dzieki Robert, sory ze to sie tak wlecze ale juz jest swiatelko w tunelu
też mozesz się do tego przyłożyć (o ile Bruner będzie chciał)...
Arczi, jak masz cos ciekawego i chcialbys wspoltworzyc ta stronke to pisz do mnie na PW, albo gg, powiem CI wszystko co i jak. Moze wreszcie cos sie ruszy, bo narazie wiele osob deklarowalo chec pomocy, byl wielki zapal a tylko Robo podeslal mi jakies konkretne materialy Dzieki Robert, sory ze to sie tak wlecze ale juz jest swiatelko w tunelu
No puscilem do ciebie wiadmosc na gg, z checia pomoge, moge pisac teksty, wiadomosci i uzyczyć wiele swoich materialów... wiadomosci zamieszczac moge niema z tym problemów, a takze dodawac nowe artykuły .... ale stronki napisac raczej nie pomoge bo poprostu moje zdolnosci w tym przypadku sa znikome .. a kaszanke bardzo prosto zrobic ...
Widzialam jako jedna z pierwszych, pierwszy projekt stronki i...... fajnie ze cos wreszcie sie rusza do przodu w tej sprawie
Ciesze sie i jestem dumna z Ciebie Michał (<--- moja krew hihi ) i bede trzymac kciuki zeby jak najszybciej stronka wystartowala
A wy chlopcy zamiast gadac i dywagowac na temat czy stronka ma szanse, co ma wspolnego itd itp........ pomozcie wkoncu wiekszosc z was jezdzi E30
Narazie wszystko lezy, a zapowiadalo sie niezle
Sam niewiele zrobie, a pozatym teraz sam wiesz co mam na glowie, do poczatku sierpnia nawet nie bede mial czasu zeby cokolwiek z tym zrobic. Czyli nic sie nie zmienilo - pomysl byl, upadl, moze kiedys odzyje