BMW zderzyło się z gimbusem
PAP - dodane 1 godzinę i 34 minuty temu
W Dobrowodzie na drodze wojewódzkiej między Nowym Korczynem a Buskiem-Zdrój zderzyło się BMW z gimbusem. Zginął pasażer BMW, droga jest zablokowana - poinformowała policja.
W gimbusie nie było dzieci; oprócz kierowcy jechała jedynie nauczycielka. Nikt z nich nie ucierpiał. Wstępne ustalenia wskazują, że BMW, prowadzony przez 23-letniego kierowcę, zderzył się z gimbusem w wyniku poślizgu - poinformował komi. Krzysztof Skorek z Komendy Wojewódzkiej Policji w Kielcach.
W regionie świętokrzyskim wystąpił w nocy przymrozek. (jask)
U mnie w Sanoku wydażył sie niedawno wyjątkowy wypadek, w sumie nie wypadek bo nikomu nic sie nie stało ale koleś jechał bmw e30 i nie wychamował przed rondem a rondo jest dosyć duże i przeleciał przez góre i wylądował za rondem w czyimś ogródku, z tego co wiem miske olejową rozwalił bo plama oleju już 2 tydzień na krawężniku. Podobno przed psami uciekał....
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-04-08, 23:07 Re: znów wypadek
Łukasz napisa/a:
BMW zderzyło się z gimbusem
PAP - dodane 1 godzinę i 34 minuty temu
W Dobrowodzie na drodze wojewódzkiej między Nowym Korczynem a Buskiem-Zdrój zderzyło się BMW z gimbusem. Zginął pasażer BMW, droga jest zablokowana - poinformowała policja.
W gimbusie nie było dzieci; oprócz kierowcy jechała jedynie nauczycielka. Nikt z nich nie ucierpiał. Wstępne ustalenia wskazują, że BMW, prowadzony przez 23-letniego kierowcę, zderzył się z gimbusem w wyniku poślizgu - poinformował komi. Krzysztof Skorek z Komendy Wojewódzkiej Policji w Kielcach.
W regionie świętokrzyskim wystąpił w nocy przymrozek. (jask)
Wczoraj widziałem tą bete......
Nie zaciekawie wyglądała........
Dach cały ścięty......po bokach pęłno krwi......fotele połamane w krwii........
Kolesia tez znam......jeździ....no powiedzmy niebezpiecznie.....
Pare lat temu ścioł E30stką w Busku na cepeenie dystrybutor,bo chciał wyjść na ręcznym......
PozdrOOfki........
P.S.To było E36
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....