Wysany: 2006-03-17, 15:05 Czy można coś zrobić z tym autkiem?
Witam!
ostatnio na warsztacie u kolegi zauważyłem takie oto autko
Bardzo mi się spodobało,było przygotowane do profesjonalnego tuningu w holandii ale jakoś nie doczekało jego,facet przywiózł parę aut i za naprawę nie miał jak zapłacić więc zostawił w rozliczeniu tą śliczną Betę ,ale nie zostawił do niej papierów (tylko kluczyki),
silnikma 6 cylindrowy i tu pyt.
czy montowali do nich 2,5 czy może to być 2 litrówka , zegary ma do 300 i czy można zrobić coś bez papierów (blachy holenderskie) żeby jakoś zarejestrować i po ile stoją takie w polsce???
lepiej sp[rzedac na czesci, tym bardziej ze mialo dzwona a w cabrio to niewybaczalne, wiec jak byscie sprzedawali na czesci to ja jestem chetny na kilka czesci
pozdro
P.S. nie warti go robic, skoro mialo takiego dzwona ze nawet maska i blotniki są nowe to musialo niezle oberwac
BOGGY E36 [Usunity]
Wysany: 2006-03-17, 15:34
Z przodu nie miała dzwona koleś wstawił nowe błotniki bo miał robić odlewy na poszeżenie nadkoli i progi wiec dał nowe bo stare "rudy" zaczynał jeść maskę też .
Odszukanie papierów jak i gościa raczej niemożliwe.
chyba ze bedziecie sie bawic w przeszczep elementow na ktorych jest nr wybity, ale odradzam bo tego sie nie robi przynajmniej ja tego nie popieram i zawsze bede takie praktyki tempil
jak bedzie szla na czesci to daj szybko cynk, bo juz sobie upatrzylem kilka czesci,
zapodaj fotki srodka calego i fotki bardziej szczegolowe calego auta, np jakie sa felgi????
Bunia fajna mozna by z niej zrobic bardzo ladny wozik hymm no ale te papiery, a ten koles nie zostawil swoich danych ani wizytowki, jak zostawil auto w rozliczeniu to powinnien go twoj kumpel znac
PS. Za ile ta bunie odkupiles a jak nie odkupiles to ono jest na sprzedaz
Pozdrawiam 8)
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
BOGGY E36 [Usunity]
Wysany: 2006-03-17, 20:01
webretti napisa/a:
Łukasz napisa/a:
bez papierów tylko na dawcę
zgadzam się w 100%,
chyba ze bedziecie sie bawic w przeszczep elementow na ktorych jest nr wybity, ale odradzam bo tego sie nie robi przynajmniej ja tego nie popieram i zawsze bede takie praktyki tempil
jak bedzie szla na czesci to daj szybko cynk, bo juz sobie upatrzylem kilka czesci,
zapodaj fotki srodka calego i fotki bardziej szczegolowe calego auta, np jakie sa felgi????
pozdrawiam
]
Przy najbliższej okazji zrobię parę fotek (na ile mi to pozwoli aparat w komie) , a felgi takie jak widać BORBET A (CHYBA BEZ DEKLI).
[ Dodano: Pią Mar 17, 2006 8:06 pm ]
Sobek{Marek} napisa/a:
Bunia fajna mozna by z niej zrobic bardzo ladny wozik hymm no ale te papiery, a ten koles nie zostawil swoich danych ani wizytowki, jak zostawil auto w rozliczeniu to powinnien go twoj kumpel znac
PS. Za ile ta bunie odkupiles a jak nie odkupiles to ono jest na sprzedaz
Pozdrawiam 8)
Nie zostawił,rozstali się ponoć w gniewie i auto zostało a papiery nie i raczej gość się po nie nie pokaże a nie zna go bo był to poprostu klijent,
Co do sprzedarzy to pewnie będzie musiał ( i chciał ) coś z nią zrobić (żeby mu się kasa zwróciła) i jak coś to dam znać,choć nie ukrywam że sam mam ochotę coś zrobić żeby ten egzemplarz był do użytku
oglądałes polski film "Wesele"?
Jeśli masz dobrych znajomych policjantów może pomogą Ci "dopasować" numery
nie chcę tu obrażać Policji absolutnie, bo mamy tu na forum Mariusza i Skorpiona Irka obaj niebiescy, spoko pomocni goscie
Ale patrząć na te foty to dałbym sobie spokój, chyba, że masz za dużo siana, kup sobie lepiej w Niemcowni ori cabrio legal i ciesz sie chłopie.
Nie bądź altruistą, beemki też umierają i trzeba się z tym pogodzić. Ta jest w śpiączce i myślę, że nie do powrotu na drogi. Taki lajf. Najlepsze co możesz zrobić to sprzedać ją na części i zostać handlarzem organów 8)