Wysany: 2006-02-17, 22:23 nie moge sie doczekac lata:) latania
witam
wkleje wam kilka fotek zeszłego roku.
nie zwiazane z motoryzacja
nie moge sie doczekac lata i pieknej pogody choc czasem na ziemi moze byc pochmurno to w powietrzu moze byc naprawde przyjemnie, czasem widoki sa zadziwiajace 8)
foty sa wykonane w borsku na lotnisku
akturat te foty nie ja robilem bo narazie nie mam takiej wprawy w lataniu i robienia fot jednoczesnie.
ale powiem wam ze wrazenia sa super
nastepne bede mojej produkcji
zreszta w takich momentach nie mysle o robieniu fot
nastepnym razem do kasku zamontuje kamere
GADALEM Z MARTINEZEM....FOTY SA ZNAD BORSKIEGO LOTNISKA TAM GDIZE MIELISMY ZLOT:))
POGODA NA DOLE BYLA KIEPSKA NAWET ZIMNO...A PONAD CHMURAMI PIEKNE SLONCE I CIEPLUTKO:)
TYLKO POZAZDROSCIC:)
_________________ BMW E30 M30B28 TOURING BYLA:(
BYLA
E30 M20B25 TOURING
JEST
E46 Compact 320d
Martinez a mozesz opisać, jak to sie zaczęło ja sie przymierzam od jakiegoś czasu do glajtów ale niewiem jaka kasa i jak to sie wogóle je. byłbym wdzięczny gdybyś to przybliżył ile trwa kurs czy trzeba miec swój sprzet ile to kosztuje itd itp
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-02-24, 20:14
moja przygoda z paralotniami zaczeła sie bardzo nie typowo
poznałem fajna kumpele w pracy i ona zaprosila mnie do siebie i poznała ze swoim mezem i bratem ktorzy zalmowali sie ta zabawa 8)
oni poznali mnie jeszcze ze swoimi kumplami ktorzy okazali sie bardzo fajni i z nimi zaczelam przezywac niesamowite chwile swojego zycia powiem tak: sport tani nie jest
ale ja mam szczescie i mnie ta przygoda narazie nie kosztuje bo udostepniaja mi swojego sprzetu
moze kidys zorganizujemy spot razem to wtedy bedziecie mogli sie wypytac wszystkiego u zrudła