przesiaduje tu calymi dniami, czytam wszystko, a teraz sie ewakuuje z tego pieknego mlekiem i miodem plynacego kraju i nie wiem jak bede bez tego zyl..
no i jeszcze zostawiam autko..
ale temat i post mial byc o tym ze zmykam na conajmniej 3 miechy, moze dluzej, moze krocej kto wie
wiec milych wakacji wszystkim wam zeby beemki sie wygrzewaly w sloncu razem z dziewczynami, a zimnego piwka zeby nigdy nie brakowalo..
do zobaczonka..niech beemka-klub rosnie w sile..
Center pamiętaj, że coś mi obiecałeś w innym poście... Wracaj szybko...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-06-19, 14:47
szkoda, że nie wpadłeś do nas wczoraj na grilla...
jak wracasz za 3 miesiace to może wstrzelisz się w następny duży Zlot BMW-Manii na Autodromie...
powodzenia
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Szkoda Centuś powiedz dokładnie kiedy znikniesz zebym wiedzial co ma zrobic i kiedy.
Wracaj szybko.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
znikam za dokladnie 9 godzin, wiec 21 czerwca o 5am...
pozdro
Okej jak wrocisz to daj znaka sygnała to powrócisz na swoje dawne stonawiska.
PZDR
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
pozdrowionka z Soho i 1 strefy londynu
tutaj samochodowy pelen lans, autka starszego niz 10 lat nie uswiadczysz, chyba ze to super utrzymany mustang, bentley, albo super wypasiona beemka
ogolnie nowek cale mnostwo, ale rarytasow E36 glownie w cabriolecie tez mozna troszke poogladac
wroce jak mi sie znudzi ogladanie tego calego balaganu, albo jak mnie bedzie stac na nowe 7
pozdrowionka, trzymajcie sie cieplo