Jeśli chodzi o ekononię to 318tds - no i na dodatek jest to kombi... ale 325tds to lepszy silnik... ciężka decycja, swego czasu też podobną rozważałem a wybór padł jednak na.... ete
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
wybierajac z tych autek to ja bym wzial e36 325tds... jak jest dobrze wyposazony (ma klime) skore itd bo 318tds spox mniej pali ale jesli min. 50km dziennie to chyba lepiej w milym wnetrzu i z bajerami
ja sie podpiszę częsciowo pod słowami jaqba i częsciowo pod sanczem, dlaczego?? ano dlatego że faktycznie jak napisał sanczo do czego te auto ma służyć i czego od auta oczekujesz, dynamiki > 325tds, ekologi > 318tds komfortu 525td, no i praktycznośći to obstawiam kombi, a co do słów jaqba to faktycznie wolał bym w skórze z bajermi mim iż starsze dwa lata. co nie oznacza ze gorsze, bradziej psujące sie itp, zależy w jakim stanie są te autka.... ja sam zamierzam kupić coś z większą ilością bajerów (chyba sie starzeje) nawet koszem tego ze auto bedzie z np.92 zamiast 94
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Ja nie uznaje dizelów ale z tego wszystkiego jak bym miał wybór to wybrał bym e36 2.5 tds bo dość fajnie chodzą te silniki i wyposażenie jakieś ma, banajmniej ja po paru przygodach teraz przy kupnie auta nie biore po uwage rocznika. Drógi miejsce zajmuje e34 a e36 kombi nie biore pod uwage bo dość że diesel to jeszcze kombi chyba że trumny wozisz lub potrzebujesz paki z tyłu to tak ale skoro piszesz że 50km dziennie to raczej nie wozisz towaru więc tylko e36 2.5tds jak dla Ciebie będzie idealne. To takie moje zdanie