Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-01-07, 02:29 "AUTOMOBILISTA" 12/05
W najnowszym Automobiliście na ostatnich 4 stronach jest obszerny
artykuł pośiwęcony M3E30 - na zdjęciach czarna eMka z Wawy...
Może ktoś kolekcjonuje i rzuci skany...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
..........Witam !! Mam ,spróbuję zrobic to we wtorek.Rzeczywiście ciekawy artykuł...........
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Skanowanie artykułu jeszcze się nie ukazało z przyczyn niezależnych od Henryka. Bardzo przeprasza.
Postaram się teraz ja, zrobić to w tym tygodniu, miejmy nadzieję, że z powodzeniem. A "Automobilista" jest już u mnie. Proszę, o cierpliwość.
Pozdrowienia i całuski - M.
[ Dodano: Sro Sty 18, 2006 8:35 am ]
BMW M3 E30 - youngtimer z przyszłością.
Jeśli ktoś ma ochotę poczytać, to bardzo proszę. Jest tu artykuł z miesięcznika miłośników motoryzacji pt.: AUTOMOBILISTA, łącznie ze zdjęciami.
Prawdopodobnie ta M3 jest znana niektorym urzytkowników forum i niejednokronie ogladana.
Dzieki Mariola.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.