jak on mógł załozyc nerke beemki do UNO,teraz niech załozy spódniczke to będzie wyglądał jak kobieta-to takie porównanie do własciciela tego ustrojstwa
Chcialbym zobaczyc ten tuning UNO jak wciąga moją bawarkę hehe UNO nigdy nie będzie BMW chociażby dopalcz od F16 założyli itak nie bedzie beemka,hehe ale się uśmiałem
_________________ BIAŁE MOGĄ WIĘCEJ
...tylko i wylacznie bety;)
najbardziej rozbawił mnie ten kawałek o dresach w bmw
chciałbym zobaczyć w co się ubiera takowy właściciel 'stuningowanego' fiata uno... pewnie jeździ pod krawatem... i dokopuje bmw na światłąch. co to w ogóle za kretyński artykuł? mały zakompleksiony człowieczek z uno.... żenujące
buehehe..HMP po jakich ty stronkach latasz?
siateks rules
Ja tez po tych stronkach latam i nie po to zeby sie nasmiewac czy cos bo szczerze to wiekszosc informacji ciekawostek mozna zaciagnac własnie stamtad polecam tez stronke CLIO.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-12-15, 20:07
w sumie tez latam ale raczej po stronach VW ze wzgledu na dobre pomysly w stylingu.polerka,gleba, i ostatnio wyczailem AIR RIDE.zawieszenie ala pneumatyczne , montuja poduszki powietrzne,zamiast 10tys.zl kosztuje ich to okolo 3 tys zl.w srodku przelaczniki i regulacja gleby.
takie male OT z nudow