BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
"zemsty nadejdzie czas" Ciekawy Link
Autor Wiadomo
--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2005-12-12, 22:14   "zemsty nadejdzie czas" Ciekawy Link

http://www.zemstynadejdzieczas.boo.pl/

Zobaczcie i sami wydajcie ocene . :?

duchX
[Usunity]

Wysany: 2005-12-12, 23:06   

mialem okazje spedzic kilkadziesiat godzin niedawno w PIZ i musze stwierdzic ze tam pracuja same sk.......yny gdybym teraz dopadl jakiegos to ma gwarantowany pobyta na oddziale urazowo-szczekowym

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2005-12-13, 07:22   

yo!
A moim zdaniem klawisze napuścili więźniów na tego typa sami nie ruszą palcem żeby niestracić pracy :!: zresztą tak naprawdę nigdy sie nie dowiemy jak to było :?
pozdro

Qba 

Pomg: 1 raz
Doczy: 23 Maj 2004
Skd: Szczecin
Wysany: 2005-12-13, 08:55   

A Ty KORZUCH nic tam przez okno nie widziałeś ?? ? :wink: ,a tak na powaznie to w kazdej dziedzinie są ludzie i ludzie, znam kilku takich co są po podstawówce a swoją wiedzą na rózne temety by niejednego zaskoczyli, spotkałem policjantów któzy za BMW wlepili mi mandat, powszechny jest temat księży ( Rydzyk ), ale czy nie spotkaliscie nigdy głupków po studiach, dobrych gliniarzy, czy jakiegoś ksiedza co az zaraża swoimi poglądami, bo ja tak, więc wieże ze go pobili ci klawisze, ale i wieze ze jesli nie on to wielu innych sobie na takie traktowanie zasłuzyło, bo przeciez za przeprowadzanie stasrszej pani przez pasy tam nie trafili, a wiezienia ludzie sie powinni nawet bac bo niema innej rady na pustoglowych debili i bandytów. Ot i cała filozofia na ten temet

HAMANN E30 
German-Style

Doczy: 26 Sie 2004
Skd: BYDGOSZCZ
Wysany: 2005-12-13, 13:34   

Tak to jest jak władza udeża do bani bo te pe......y dopier........ się w grupie do jednego i zgrywają wielkich kozaków :!:
Pełen Resp. dla HEMP-GRU 8)

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-12-13, 17:53   

Jesli koles siedzial tyle czasu to jakby jakas kara to byla !! ! jesli ktos zdaje mature chce cos w zyciu robic to respekcik !! !! Ojciec prawdy sie juz nigdy nie dowie a klawisze dostana klika miesiacy w zawiasach z braku dowodow .. Ja tez bym sie na nich zemscil !! Kazdy klawisz po kolei by dostawal wpie..ol az by ktorys powiedzial co sie dzialo !! !!

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2005-12-13, 18:59   

Panowie czy ktos z was widzial areszt lub zaklad karny od srodka? Ja mialem miesieczne praktyki w areszcie sledczym w Gdansku i moge was zapewnic ze to nie wyglada nawet w 1% tak jak na filmach, a kolesie potrafia robic takie numery ze normalnemu czlowiekowi sie w pale nie miesci. Np spuszczenie krwi do miseczki z ciepla woda, rozmieszanie (zeby za szybko nie zakrzepla) i rozchlapanie tego po celi jak goscia wyciagaja za chabety bo sam z celi wyjsc nie chce. A potem skarga ze go tak ciezko pobili ze az cela jest do remontu po zajsciu. O cieciu, polykach, choinkach, wbitkach w czaszke czy w oko, celowym zarazaniu sie np tezcem itp nawet nie wspominam. Sa lepsze metody zlamania czlowieka niz pala, np na "dzwiekach" nawet godziny bym nie chcial spedzic, a pamietam kolesia ktory tam przelezal prawie 4 dni.
A 2 sprawa, skad pewnosc ze cos takiego mialo miejsce? Pamietajcie ze w necie kazdy moze napisac co mu sie podoba, ja tez moge sobie taka stronke o np moim kierowniku z roboty zalozyc.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku