yyyyyyyy....... chyba sobie warge przygryzlem ........uuuuuuuuuyyyyyyyyy..... teraz sie poslinilem ale maga wypass, masakraaaaaaaaaa, co za felgaaa, ten rant, te ramionaaaa. Piekne
jezuuuuuuuuuuuuu
255/30 to jak prezerwatywe zakladac na felge...
kosmos kosmos i jesio raz kosmos...powodzonka w naszym cudnym kraju... lawetka i ognia 8)
Taka mała ciekawostka do tego auta właściciel ma jeszcze 4 czy 5 kompletów felg i to kozackich... ale zakłada je w zależności od okoliczności wg mnie najbardziej pasują tam BB RS-o tym juz była mowa na tym forum także funkcja szukaj i jazda...pzdr.
MENEL masz racje troszke śmieszne 18" i 4 otwory
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Rzeźnickie te felgi. Ciekawe jak się na takim profilu jeździ. Mój kumpel zawsze mówi, że wygląda to jak by ktoś felge taśmą czarną obklejił Ale wygląda zabójczo.
TASIOR tylko pamiętaj np 255/30 ma prawie taką samą wysokość profilu ba nawet o 1,5 mm wyższą niż 195/40 pamiętaj nie można sobie powiedzieć, że 40 profil to niski profil trzeba zanaczyc przy jakiej szerokości opony
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
No właśnie szkoda tylko, że nie ma zdjęć na wszystkich felach jakie ma te E30 szczególnie chodzi mi o WRD 'Mesh" 9x16 i 10x16-naprawde klasyk w każdym calu
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2005-11-24, 23:55
Jacek K. E30 325i napisa/a:
No właśnie szkoda tylko, że nie ma zdjęć na wszystkich felach jakie ma te E30 szczególnie chodzi mi o WRD 'Mesh" 9x16 i 10x16-naprawde klasyk w każdym calu
mówisz i masz
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-11-24, 23:58
A R N I E30 napisa/a:
przymieżałem sie do 18 ale szczeże wam powiem że po wawie nawet na 17 nieda sie jeździć
da sie jezdzic bo sam jezdze ale faktem jest ze czesciej trzeba koncowki,gumeczki,pierdolki i amory wymieniac (bo narazie nie stac mnie na gwint).no i jazda raczej ala lans a nie brawurowa 8) depnac mozna ale na prostej z tym ze mul niesamowity...
temat z 18" tez przerabialem (nawet na forum) ale najwiekszym problemem jest znlezienie ich na 4 otwory.nie chcialem juz inwestowac kase w zawieche na 5 sr.
ROBOCOP te zdjęcia to ja mam juz pare lat w swej bibliotece mnie chodziło o tamtą właśnie E30 bo ta co ją pokazałeś tez ma z tyłu 9J, a ta czarna ma 10J no i chciałbym zobaczyc czarne COUPE na M-OPTIKU , ale wiadomo jak masz więcej takich nie popularnych zdjęć z typu e30.de itd to dawaj śmiało chętnie obejże kolekcjonuje to co dobre, pzdr.