byl sobie pewien homo, ktory uwielbial Bridget Bardo..
w pelni byl w niej zakochany, widzial z nia wszystkie filmy, plakaty zbieral itd itd..
ktoregos dnia wpadl na pomysl, ze zrobi sobie na jej czesc tatuaz...
wiec poszedl do studia, myslal, myslal, az w koncu wymyslil ze beda to jej inicjaly..
dlugo zastanawial sie nad miejscem, ale w koncu postanowil ze bedzie to tylek..
wiec na jednym poldupku kazal sobie zrobic B, i na drugim tez B..
no i po jakims czasie, umawia sie ze swoim "przyjacielem", ida do niego do mieszkania, rozbieraja sie, maja zamiar zaczynac, "przyjaciel" podchodzi od tylu, sciaga mu spodnie i z wielkim zdziwieniem pyta:
-ej, a kto to jest BOB?
no offence
pozdrawiam rafal i do dzis pamietam jak razem spalismy w 1 namiocie
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
الصومالية الانتقالية واتحاد المحاكم الاسلامية، وذلك حسبما اعلن مسؤولون في الجامعة العربية التي ترعى المباحثات في العاصمة السودانية الخرطوم.
وقال سمير حسني مدير القسم الافريقي بالجامعة العربية ان كل من الطرفين مسؤول عن انهيار المباحثات، واوضح انه لم يتم تحديد موعد لاي مباحثات قادمة، و"لكن كلما تم ذلك بشكل اسرع
hmmmmmm to moze teraz ja
Nokerman kojarzy mi sie z dwoma wyrazami:
Noker ---> Joker czyli facet ktory sie duzo smieje i jescze nas czyms zaskoczy
Man ---> z angielskiego w wolnym tlumaczeniu facetem, czyli Wojciechem Man-em. Ten pan tez ma duze poczucie humoru.
Czyli reasumujac moj wywod frazeologiczny Nokerman to czlowiek zadowolony z zycia, lubiacy sie posmiac a niekiedy w zartach wytknac delikatnie przez aluzje glupote innym 8)
Czy tym razem zgadlam
buziaki
Pscolka
PS: Korzuch ta rozowa vodka z plastiku od Menela czyni cie czlowiekiem nieprzeczytalnym
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-11-07, 23:23
A na mnie wołali różnie ... na przykład Kosiara bo kiepsko grałem w piłkę nożną i jak poniżej wieku 8 lat byłęm raczej nadpobudliwy i jak sie grało na osiedlu to zawsze celowałem w nogi innych a nie piłkę hehe .. .stad Kosiara.
Potem mnie zwali Misiek bo jak byłem młodszy to pomimo że zawsze szczupły to jak się uśmiechałem to mialem wystające poliki ... stąd Misiek (ta ksywa jest najpopularniejsza)
Smasher wymysliłem sam i byla i jest to ksywa używana głównie w grach online i internecie ... szczeniacka w sumie ale sie przyjęła i fajne kombinacje z nia wychodzą więc nie narzekam hehehe.
Jeszcze po drodze był Masoj Hydraulik(podstawówka), Superman(koszykówka) i kilka innych których teraz nie pamiętam ...
A co do Nokermana to pewnie chodzi o człowieka któy dużo wali .. tylko ciekawe w jakim kontekście Może człowiek-dzięcioł
Pozdro
takie wymyslane ksywki sa do pupy ! takie naturalne sa najlepsze i dlatego wnioskuje za zmiana nicka SMASHERe30 na KosiaraE30 albo MisiekKosiara lub cos w tym kontekscie ... pozwoli to smasherowi wrocic do mlodzienczych lat a nam bedzie milej bo jemu bedize milej (no chyba ze ... zly dotyk boli cale zycie i nie chcesz do tego wracac )
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-11-08, 16:02
Urbi to nie ma sensu bo Smasher ma renomę a jakiś Misiek nie
Miało mocno brzmieć jak wybierałem sobie nicka hehe
Na pewno go nie zmienie ... dla was jestem Smash a dla kupli z podstawówki Misiek i tyle ...
A tak na powaznie to bardzo mi jest miło jak mi ludzie mówią po imieniu 8)
A w tym "złym dodyku" tez coś jest Urbi...
a z tym imieniem coś jest - bardzo dużo osób nie ma pojęcia jak mam na imię, tylko Bajka i Bajka, zresztą mama koleżanki myślała, że tak faktycznie mam na imię