Nuda i nic się nie dzieje na forum to rzuciłem temacik na rozluźnienie, żebym było troszkę polotu. Ale oczywiście zakompleksieni ludzie od razu stwierdzili jakieś podstępy, uknute akcje itp itd. Na pewno przybędzie klubowiczy, tak tu fajnie i przyjacielsko... jak się coś chce... ŻENADA.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-14, 21:10
chlopaki, kot lubi zwiedzac polske wiec luuz
weekend wolny, posty nabite,postac odswiezona i przypomniana wiec o to chodzilo
tylko po co taki rozglos ?
Radek tak się zastanawiam jaki Ty naprawde jestes?
Ludzie mówią ze na zywo jestes spoko gosc ale na forum Ci odp... i Cie nie poznają , mozesz powiedziec co Cię tak zmienia? Stary moze Ci monitor za bardzo promieniuje? 8)
na forum to kot a na zywo to Radek
ale w sumie nie wiem po jaki kij ta rozmowa? nie chcial zeby ktos go z forum ogladal i tyle... a konkurs byl tak przy okazji tak bynajmniej mi sie wydaje nie chce byc za niczyja strona a tym bardzej uzywac tej waszej "wazeliny" ale ta rozmowa sensu dla mnie nie ma najmniejszego przeciez to chyba sprawa kupujacego czy wysyla kogos czy nie...
Ja osobiscie uwielbima ogladac auta z tata i jak jezdzimy po polsce (w miare czesto) to zawsze jedziemy w slepo i zawsze bierzemy albo na zcesci albo na handel...
Powinninscie po uzuwac niektore posty zeby forum ladnie wygldalo
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-14, 22:03
Dixi napisa/a:
na forum to kot a na zywo to Radek
ale w sumie nie wiem po jaki kij ta rozmowa? nie chcial zeby ktos go z forum ogladal i tyle... a konkurs byl tak przy okazji tak bynajmniej mi sie wydaje nie chce byc za niczyja strona a tym bardzej uzywac tej waszej "wazeliny" ale ta rozmowa sensu dla mnie nie ma najmniejszego przeciez to chyba sprawa kupujacego czy wysyla kogos czy nie...
Ja osobiscie uwielbima ogladac auta z tata i jak jezdzimy po polsce (w miare czesto) to zawsze jedziemy w slepo i zawsze bierzemy albo na zcesci albo na handel...
Powinninscie po uzuwac niektore posty zeby forum ladnie wygldalo
dixi, ja ( i nie tylko) czesto wlasnie pytam sie chlopakow z forum zeby lukneli na szpachle i silnik. dalej sobie sprawdze jak bede zainteresowany w warsztacie/serwisie. koszt nie duzy bo okolo 100-200zl a mozna co nie co wiecej zobaczyc.
jesli chodzi o zbedne posty to nawet i dobrze ze sa w tym temacie bo nuda jakas dzisiaj.rano do ryk jade wiec na imprezke nie da rady...
a jeszcze widze ze kota gdzies wywialo..piotrek, nie wiesz nic o tym? chyba go znowu wolali na bmw-sport