Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-02-07, 23:43
Piotrek napisa/a:
Czy takie wykończenie to cos nadzwyczajnego?? ja to mam i myslałem ze wszystkie to mają
to dawaj fotki-jak to wygląda u Ciebie!
Bruner - po założeniu tych wstawek wygląda to tak(dawałem to ostatnio):
na czarnych fotelach:
ale te(bodajże z e34) wyglądają lepiej:
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
były były, miałem takie cuś i nawet nawet sie to sprawdzało, a przy okazji jak ktoś namierzy taką podstawke na napoje to prosze o info szukam takiego czegoś, ale to co znalazłem to badziew straszny i tylkko szpeci wnętrze.
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
pokrywa bagażnika z fotki stronę wyżej jest juz u mnie w domu
Wymaga, co widac na foto, troche pracy ale jest ok. Nie jest to plastik, a coś w stlu płyty pilśniowe oklejonej skajem. W poniedziałek jade dokupić skaj w identyko kolorze, wybule pewnie ze 20zł i to znajomego tapicera... kolejne 20zł... i będzie like new
Ostatnio znalazłem w swojej wyloty ogrzewania na nogi pasazerów pod fotelami przednimi. To jest standard?? Fajnie czsem znależć takie coś po kilku latach użytkowania
Wysany: 2006-04-06, 11:37
burgund napisa/a:
Ostatnio znalazłem w swojej wyloty ogrzewania na nogi pasazerów pod fotelami przednimi. To jest standard?? Fajnie czsem znależć takie coś po kilku latach użytkowania
to nie jest standard, ani w jednej e30 tego nie miałem... są te kanały do sprzedania teraz na Allegro, wydaje mi się że występowało to tylko przy wersji z klimą...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
to nie jest standard, ani w jednej e30 tego nie miałem... są te kanały do sprzedania teraz na Allegro, wydaje mi się że występowało to tylko przy wersji z klimą...
Wysany: 2006-09-12, 12:40
co to za element między popielniczką a panelem sterownia nawiewami (niedawno to widziałem w Touringu-ale był zamknięty) a teraz znalazłem w jakimś 320iS z aukcji??