no pisalem ze nie ma co pokazywac bo jest totalna seria wiec paskudna na maxa.sledzac moje posty mozna wywniioskowac ze jest endurowe e30 coupe z badziewnym silnikiem.czas pokaze co z tego wyjdzie.maly rombek tajemnicy to ze w planach za 3-4 miesiace swap na m30b35 .
Mam propozycję , niech ktoś z wawy pstryknie szpiegowskie fotki Menela beemki -takie jak do gazet motoryzacyjnych
Jacek tylko zamaskuj ją dobrze Jakiś styropian i dużo taśmy klejącej
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
no pisalem ze nie ma co pokazywac bo jest totalna seria wiec paskudna na maxa.sledzac moje posty mozna wywniioskowac ze jest endurowe e30 coupe z badziewnym silnikiem.czas pokaze co z tego wyjdzie.maly rombek tajemnicy to ze w planach za 3-4 miesiace swap na m30b35 .
Totalnie nie rozumiem tej decyzji Skoro masz zamiar robic swapa to po co sprzedales tak fajnie wyposazona e30 i kupiles inna e30 nie czaje tego . Pisales ze cie przycislo ze wzgledow finansowych, a tu piszez o swapie..
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
Totalnie nie rozumiem tej decyzji Skoro masz zamiar robic swapa to po co sprzedales tak fajnie wyposazona e30 i kupiles inna e30 nie czaje tego . Pisales ze cie przycislo ze wzgledow finansowych, a tu piszez o swapie..
tak, sprzedalem swoja, kupilem oszczedna e30 na gaz . na samym gazie zaoszczedze przez 4-5 miesiacy ponad 1000zl. gdzie indziej dorobie drugie tyle.po tym czasie juz bede mial na swap.z m30 bede mial 220 a nie 180 kucy.beemki zmieniam mniej wiecej raz na rok.nie latam nimi jak niektorzy po 4-5 lat. ostatnia latalem 2 lata bo byla chyba najlepsza z tych 7szt ktore mialem.ciagnelo mnie do coupety wiec mam. skora w srodku mnie nie jara. klima tez za bardzo nie bo ciagle przeziebiony po niej chodzilem.schnitzer mi sie przejadl ...
Ja np Jacka w pełni rozumiem!!! Róznie to w życiu bywa ja też się kiedyś przesiadłem na nieco gorsze bo swego czasu jezdziłem srebrną zagazowaną 323i de facto 83r.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
no pisalem ze nie ma co pokazywac bo jest totalna seria wiec paskudna na maxa.sledzac moje posty mozna wywniioskowac ze jest endurowe e30 coupe z badziewnym silnikiem
jak to taka super seria - to pokaż się na BKP - będą Cię chwalić, że w końcu "dorosłeś" do ich poziomu - maaatafaaaka
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
no tam bym zablysl ..i na BMW SPORT tez bo latam na seryjnych alu 14 z bieznikiem 7-8mm, zawias seria, kierownica jak od autobusu. kurde, seria taka ze zasypiam w czasie jazdy