Świr wklej jeszcze raz to drugie zdjęcie z felgami z e46 bo coś się rozmazuje.
Podobają mi się te felgi chyba się skuszę na takie do siebie.
Bez szału ale gustowne i pasują do coupe odmładzając ją.
Ta fotka jest taka, daj maila to wyśle ci jakieś fotki.
A mi sie wlasnie podoba... Tylko fakt faktem lepiej by to wygladalo jak za tymi felgami siedzialy by jakies fajne tarcze z zaciskami...moze od M3 e-46...
Jezeli bym mial wybierac felgi bez parapetow to bym wybral wlasnie te ale za jestem fanem parapetow to zostaje przy swoich...robie tylko polerke rantu... 8)
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
A mi sie wlasnie podoba... Tylko fakt faktem lepiej by to wygladalo jak za tymi felgami siedzialy by jakies fajne tarcze z zaciskami...moze od M3 e-46...
Jezeli bym mial wybierac felgi bez parapetow to bym wybral wlasnie te ale za jestem fanem parapetow to zostaje przy swoich...robie tylko polerke rantu... 8)
dokładnie jak piszesz , zwykłe tarcze na tych felgach wyglądają troche biednie...
Zostawa tak jak masz , twoje felgi są całkiem całkiem
Myslalem jeszcze nad srodkami zeby jeszcze raz pomalowac na srebrno i dorzucic jakiegos brokatu albo jakis mocny metalic ale to tez narazie zostawiam...polerka wystarczy...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
[ Dodano: 2007-03-31, 00:32 ]
*
*
*
no to dodam swoje kozaki, w trasien to jest idealny raj dla ciala.plynie sie jak w limuzynie. nie ma jak kupowac takie i sie cieszyc jazda
Rafals, co to za RS-y i RM-y? Golfa trzymasz w zanadrzu czy jak?
FWD mowie stanowcze nie
Tors napisa/a:
to są dwa razy RSY! Tylko ze inne rozmiary ładny zapas )
Dokladnie (RS 8x17 & 7x15 a te trzecie to 8 i 8,5 x 17) i dzieki
A wlasnie moze sie ktos orientuje czy jak zrobie w e30 5x120 wsadze fele 8x17 ET 35 i do tego doloze rant o 1' szerszy z tylu bedzie obcieralo czy da rade
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89