Jakub ale te hammany widziałes w ponad 10 calach te co sa zamieszczone z allegro na poprzedniej stronie czy widziałes te BBS.Jestem ciekaw bo sam chce wziąsc takie hammany a nie widziałem ich w 10 calach na e36.
Kamil chodzi mi o takie hammany co wrzucil fotke KUJON... nie pamietam czy byly to 17stki czy 18stki ale tyl mial bankowo ponad 10 cali (chlopaki w warsztacie mowili ze chyba 11) i opona byla w trapez wygladaly niemilosiernie szeroko... z tym ze ta coupe miala poszerzane nadkola... wogle to ponoc robil ja jakis magik i powiem szczerze ze bardzo mi sie podobala...
wiec tak... autko jest brudne, felgi tez (trzeba by delikatnie przepolerowac rancik)... oponki tez bylyby inne...
jeszcze mi troche czasu zostalo do wiosny... mam dwie koncepcje:
-zakup tych madżików lub czegos rownie niepraktycznego (nie nadajacego sie do jazdy na codzien) @@-czywiscie 19tek i to jak najszerszych przod min 9 a tyl 10cali
-zakup 19tek na ktorych daloby sie w miare jezdzic na codzien czyli cos pasujacego do e36, e46, z3, z4 itd...
Jakub sorki Ze tak smece ale czy chodzi ci o te co kujon pokazał na tej czarnej co sa dwie fotki bo to sa hammany i na pierwszej stronie mały pokazał.Jestem w szoku ze sa w 11 calach czy tam w 10,5.Napewno o te ci chodziło?
Jakub sorki Ze tak smece ale czy chodzi ci o te co kujon pokazał na tej czarnej co sa dwie fotki bo to sa hammany i na pierwszej stronie mały pokazał.Jestem w szoku ze sa w 11 calach czy tam w 10,5.Napewno o te ci chodziło?
o te co Kujon pokazywal na tej czarnej z tym ze tamte nie byly odmalowywane itd bo mialy na jednym z ramion napis i znaczek... poza tym te co sa na allegro i te co KUJON wrzucil to taka sama fela z tymze ma rozna szerokosc....
Znajdź 19'' z pasującym ET do e36, sorry ale te to pomyłka w e36. Do e39 jak najbardziej, ale raczej nie widze sensu poszerzać tak drastycznie błotników
tak tak Jakub.Teraz jasne.Dopytuje tak bo jade jutro te z allegro obejże i jak bedą ok to może wezme dlatego potrzebowałem takich słow że dobrze wyszły na e 36 .Ja mam tył rozszerzony pod 10 bo sam takie mam znaczy w takim rozmiarze.Zerknij na fotki w naszych smigiełkach kamil e36 325i.Troche mi odradzaja ludzie zebym je wymieniał ale te hammany sa dle mnie boskie i bardziej profesjonalne a te co mam sa ladne ale chyba tez mi sie znudziły.Jakie masz zdanie na ten temat?
[ Dodano: 2007-01-26, 22:59 ]
A i co do szerokosci to tak tamte sa wezsze na czarnej ale i tak łądnie wyszły.
Gasper o których felgach piszesz o tych na tej e36 brązowawej czy o hammanie??
Znajdź 19'' z pasującym ET do e36, sorry ale te to pomyłka w e36. Do e39 jak najbardziej, ale raczej nie widze sensu poszerzać tak drastycznie błotników
z przodu na 9cali poszlaby guma 225/35R19 a na tyl 10 cali 245/35R19... kolka nie bylyby do jazdy na codzien... na lato mam 8x17 od Z4...
Kamil napisa/a:
Dopytuje tak bo jade jutro te z allegro obejże i jak bedą ok to może wezme dlatego potrzebowałem takich słow że dobrze wyszły na e 36
sprawdz czy cos nie bylo kombinowane przy nich bo orginaly maja na ramieniu napis hamman i znaczek!!!
[ Dodano: 2007-01-27, 00:02 ]
Kamil napisa/a:
tej e36 brązowawej
moze jest troche brudna ale kolor to kashmirbeige metalic i jabym powiedzial ze jasny zloty
Ok Jakub.Sorki.Mam problemy z kolorami Tak sprawdze je choc te na tej czarnej chyba nie miały napisów.Wrzuce je na maszyne u wulkanizatora chyba powinno wyjsc jak cos były mocno potargane.Najczesciej odwazniki ida duze a ja wrazie co to i tak tam oponki zakładam na nie odrazu bo wioze ze sobą wiec odrazu sprawdzi sie jak pracuja te koła na maszynie .
bedac dzisaj w szkole w łodzi widziałem bardzo podobne albo to same E36 rej TKN ....miało tylko inny przedni zderzak i nerke.srednio to bylo spasowane ale reszta jak ta z fotki.czy to jest to auto Bydlaka czy inne sorki za OT
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Są już te hammany na mojej buni.Wyszły w miare nieżle choc nie mogłem za bardzo wyciagnac jej z zasypanego garażu wiec w ruchu jej nie widziałem na nich ale mysle że bedzie ok.Aby było ok rozszerze może przednie błotniki bo za bardzo te koła w porównaniu do tyłu wystaja ale ogolnie jest ok!W maju wrzuce fotki po małych modyfikacjach jeszcze.
dla mnie wogole nie ma porownania z inna felga. ten Schnitzer miazdzy w kazdym calu
naprawde myslisz ze lepiej by wygladal od madzikow (fotka na moim aucie... z tym ze one wymagaja jeszcze dopieszczenia)... wg mnie to wlasnie madziki sa bardzie konkret i bardziej niepraktyczne
no jakos nie przemawiaja do mnie te brejtony. Ac Schnitzez to jednak klasa i jeszcze ten malo spotykany wzor.
Mmmm...
a widziales gdzies w polszy madziki na zywo... nie pisze tu juz nawet o czyms takim jak 9x19 i 10x19 w e36 ogladnij schnazzy dokladnie to moze poczujesz klimat MADŻIkow... ja takich sznicerow to juz kilka widzialem nawet w 17stce... co znaczy ze ich troche jest...
T schnitzera miał chłopaczek na zlocie w Toruniu w amju na e36 coupe 1.8 is.Bardzo ładnie wyglądały wraz z glebą jakie to autko posiadało .Ono ogólnie przez schnitzera było robione.Ladna ta felga ale ogółem nie jestem nia jakos zgrzany.Najpiekniejsze felgi to te co kujon zaprezentował na fotkach.To dopiero kosiory,car line,rh cup,hammany itp.
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2007-01-30, 23:15
Kujon napisa/a:
Wklejam E36 na BBS RS , bo pewnie zaraz pół beemka klub będzie sie podniecać i powie ci żebyś te wybrał bo są najlepsze, dla mnie osobiście jest masa ładnieszjych felg od RS-ów ale to już moje zdanie i nie bijcie mnie plis
Obrazek Obrazek
Jak e36 jakos nie zuca meni an kolana to drugie zdjecie zapiera dech w piersiach . . .
otórz że choruje na felgi CAR LINE CM6 , znalazłem firmę w polsce która sprzedaje felgi MAM , są to kserówki felg Car Line ale o połowe tańsze.
Tutaj są oryginalne felgi Car line CM6
A tutaj są felgi MAM , założone na polskim E36 coupe
niby wszystko spoko , ale jest jedna rzecz , która całkowicie psuje ich wizerunek, zgadnijcie co te nasze polaczki spier.....y