Lekarze to p o j e b u s y!!!!!! Mała męczyła się od 10 rano!!!! Koniecznie chcieli, żeby naturalnie urodziła, ale po tym jak im powiedziałem (ręcznie oczywiście) że nie ma na to szans to łaskawie ją nacięli.... pomijam fakt, że wzywali do mnie niebieskich.... Na całe szczęście znajomy przyjechał i wziął moją stronę w kłótni
Pozdro
LJ
znajoma wlasnie sadzi sie z lekarzami bo tez nie chcieli zrobic cesarki.dziewczyna meczyla sie i delikatnie mowiac pekla jak to uslyszalem to myslalem ze pekne ze smiechu teraz juz sie z tego smiejemy razem .z tego co ostatnio mi mowila to za wiele nie mozna im zrobic bo jak to u nas bywa... ale powiedziala ze im nie daruje
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
znajoma wlasnie sadzi sie z lekarzami bo tez nie chcieli zrobic cesarki.dziewczyna meczyla sie i delikatnie mowiac pekla jak to uslyszalem to myslalem ze pekne ze smiechu teraz juz sie z tego smiejemy razem .z tego co ostatnio mi mowila to za wiele nie mozna im zrobic bo jak to u nas bywa... ale powiedziala ze im nie daruje
Siema,
Prawnie to im kupę można zrobić niestety... Dlatego ja nie działałem prawnie tylko osobiście. Wziąłem babkę za fraki i delikatnie (hehe) wytłumaczyłem jej, że ma zrobić cesarkę, bo Żona nie ma najmniejszych szans na naturalny poród. No i teraz pół szpitala patrzy na mnie wilkiem jakbym kogoś kajzerką zabił... No, ale przynajmniej skaczą naookoło mojej Żony i Synka A dziś przez przypadek usłyszałem ciekawy tekst salowej przy zmianie dyżuru "pilnuj jej dobrze, bo jej mąż cię załatwi tak jak tą popieprzoną (nazwisko) i będziesz miała problemy bo chyba jest z policji, bo jak do niego przyjechali to jeszcze mu pomogli" Uśmiałem się do łez
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA