Ostre zdjęcia, mam nadzieję że nikt nie jadł. Zielony seat cordoba to z Polski.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Pomg: 1 raz Doczy: 27 Lis 2005 Skd: Zachodniopomorskie
Wysany: 2007-06-09, 11:19
Zdjęcia dają do myślenia...
A co do tego seata to jest raczej z czech.
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-06-09, 12:18
seat ze słowacji, z polski jest ta volvetka czarna (chyba na poznańskich blachach)
wszystkie takie wypadki dają do myślenia, że jesteśmy odpowiedzialini na drodze nie tylko za siebie ale i za wszystkich innych, wszystkich tych którzy jadą rowerem, zagapią się i wejdą nam pod koła...
Zawsze miejmy tyle na liczniku żebyśmy mogli zawsze powiedzieć ze mamy pełną kontrolę nad autem, żeby można było wyhamować przed dzieckiem na przejściu, przed zakrętem.
pamiętam jak dostałem prawo jazdy, co ja wtedy wyprwiałem z autem ojca, a że ma prawie 300KM i napęd na 4 buty to wydawało mi się że moge wszystko zrobić na drodze i jeszcze to opanować w razie czego.
na szczęście nie musiało dojść do wypadku żebym się nauczył rozumu, teraz po mieście nigdy nie kozaczę, a jak jadę z kimś np z dziewczyną to odejmuję od tego jeszcze parę km/h
seat ze słowacji, z polski jest ta volvetka czarna (chyba na poznańskich blachach)
wszystkie takie wypadki dają do myślenia, że jesteśmy odpowiedzialini na drodze nie tylko za siebie ale i za wszystkich innych, wszystkich tych którzy jadą rowerem, zagapią się i wejdą nam pod koła...
Zawsze miejmy tyle na liczniku żebyśmy mogli zawsze powiedzieć ze mamy pełną kontrolę nad autem, żeby można było wyhamować przed dzieckiem na przejściu, przed zakrętem.
pamiętam jak dostałem prawo jazdy, co ja wtedy wyprwiałem z autem ojca, a że ma prawie 300KM i napęd na 4 buty to wydawało mi się że moge wszystko zrobić na drodze i jeszcze to opanować w razie czego.
na szczęście nie musiało dojść do wypadku żebym się nauczył rozumu, teraz po mieście nigdy nie kozaczę, a jak jadę z kimś np z dziewczyną to odejmuję od tego jeszcze parę km/h
dlatego dobre sa tory jedz i sie wyszalej brain dobrze gadasz brawa ci za to, droga to nie zabawa chociaz..... ja i tak za szybko jezdze pomalu sie staram tego oduczac, wszystko przez robote ciagle w busie i wszysko jak najszybciej jak najpredzej.....
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
z tego powodu uwielbiam lotnisko w rykach
szkoda ze u NAS nie ma takich akcji jak w cywilizowanych krajach typu "track day" itp... chcesz posmigac to placisz i jezdzisz...