Majsu, a mój kat jest już 22 letni i pewnie widziałeś jak zaowocował. Dodam, że dla pewności robilismy 3 pomiary jeden po drugim. Różnica +- 1KM i 3 Nm. To jest najniższy pomiar.
Majsu, a mój kat jest już 22 letni i pewnie widziałeś jak zaowocował. Dodam, że dla pewności robilismy 3 pomiary jeden po drugim. Różnica +- 1KM i 3 Nm. To jest najniższy pomiar.
Nigdy, nie wytne katalizatoa z żadnego samochodu, oczywiście, jeżeli będzie sprawny.
Moje doswiadczenie nie jest miarodajne, bo zrobione w przeciągu 2 lat, ale na tej samej hamowni. Wynik był taki że ze wstawionym katalizatorem była różnica coś koło 1KM na niekorzyśc katalizatora.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
max moment mam przy tych samych mniej więcej obr. co seria (seria 3200, u mnie 3200 coś tam coś tam), moc chyba nieco niżej (mam max przy 4800 coś tam coś tam)
max moment mam przy tych samych mniej więcej obr. co seria (seria 3200, u mnie 3200 coś tam coś tam), moc chyba nieco niżej (mam max przy 4800 coś tam coś tam)
No to jak widać nie wycinanie kata popłaca
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !