500zł-10pk za spowodowanie i ucieczke z miejsca wypadku-po ostrym targowaniu
150zł-2pk za niezapięte pasy 3 osoby
100zł- 2pk pasy
200zł-czerwone światło 6pk. wlepili za coś tam innego, a światło byo pomarańczowe- bez dyskusji
OBECNIE STAN KONTA WYNOSI 0. 3 MANDATY PRZETERMINOWANE. ZA JEDEN SAMI SOBIE WZIELI.
6pkt i 300 zl za 110km/h na 40stce. Mialo byc 600zl i 12pkt, ale dalo sie utargowac. Jechali za mna 10km "cywilnym" samochodem filmujac mnie non stop z tylu i czekali az wpadne
jak czytam ten topic to tylko jedno mi na myśl przychodzi: Kierowca BMW = Cwaniak do kwadratu i bezmuzgowiec..............
Aha to znaczy ze tylko kierowcy BMW maja najwiecej punktow na prawku i sa bezmuzgowcami hymmm to ja juz niewiem czy kupywac Beemke no bo jak mam byc cwaniaczkiem i bezmuzgowcem i co chwile jakis mandat dostawac to bezsensu lepiej kupic jakiegos opelka i miec spokuj
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
ja juz niewiem czy kupywac Beemke no bo jak mam byc cwaniaczkiem i bezmuzgowcem i co chwile jakis mandat dostawac to bezsensu lepiej kupic jakiegos opelka i miec spokuj
ja juz niewiem czy kupywac Beemke no bo jak mam byc cwaniaczkiem i bezmuzgowcem i co chwile jakis mandat dostawac to bezsensu lepiej kupic jakiegos opelka i miec spokuj
nie kupuj łopla, łoplami jeżdżą chamy
Hehe wiem wiem tylko podalem taki przyklad
Ja juz mam swoja wymazona slicznotke i napewno to bedzie E30
Pozdrawiam
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
jak czytam te wasze wykroczenia to wlos mi sie jezy
... i do policji macie pretensje ze zatrzymuja beemki nie ma co sie dziwic pewny wynik
...110 kmh na ograniczeniu do 40 ---bravo jasiu
_________________ BMW E-36
SC-900
uprzywilejowana- opel ASTRA II
- Y A M A H A
_RADON_
Jakos jezdzac autem dostałem 2 razy w zyciu mandat - za przewóz 5 osób maluchem i nie zatrzymanie sie na znaku stop (teraz nie wazne czym jade deskorolka na łyzwach STOP i basta - to było jakies prawie 9 lat temu) - drugi mandat za spowodowanie kolizji drogowej 400 zł i chyba 6 pkt - do dzisiaj wiecej nie zanotowano i nie zanotuja.Reszte mandatów mam za co innego ale to nie wazne.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-17, 12:26
widze ze wszyscy tylko za predkosci itd a ja dostalem za ..."tamowanie ruchu drogowego" jechalem faktycnie okolo 30-40 km/h po centrum 8) .jak uslyszalem za co to prawie nie padlem ze smiechu .
widze ze wszyscy tylko za predkosci itd a ja dostalem za ..."tamowanie ruchu drogowego" jechalem faktycnie okolo 30-40 km/h po centrum 8) .jak uslyszalem za co to prawie nie padlem ze smiechu .
Buahahaha, to dopiero numer! Koleś w zglebowanej beemce dostał mandat za zbyt wolną jazdę Dobre, dobre hehe
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Aha to znaczy ze tylko kierowcy BMW maja najwiecej punktow na prawku i sa bezmuzgowcami hymmm to ja juz niewiem czy kupywac Beemke no bo jak mam byc cwaniaczkiem i bezmuzgowcem i co chwile jakis mandat dostawac to bezsensu lepiej kupic jakiegos opelka i miec spokuj
Mój kolega powiedział że nigdy nie kupi sobie BMW bo tym jeżdżą Turcy, Jugosłowiańcy Cyganie itp a On nie chce być utożsamiany z tymi ludźmi. A ja mu na to że zawsze będe jeźdźił BMW i nie obchodzi mnie że ktoś tam będzie mnie z nimi utożsamiał tylko dlatego że jeżdże tym samochodem.
To nie wolno tyle jeździć jedzież powyżej 50 km/h za szybko jedziesz 30-40km/h za wolno to trzeba jeździc równe 50 km/h he he
PZDR
BMW 750il 1995' m73b54 - JEST
To nie wolno tyle jeździć jedzież powyżej 50 km/h za szybko jedziesz 30-40km/h za wolno to trzeba jeździc równe 50 km/h he he
PZDR
Jak ktoś ma tempomat to luzik, ustawiasz sobie 50km/h i jedziesz 8)