co do motocyklowych doświadczeń:
-motorynka pony,
-ogar 205- czerwony (kolor z palety ferrari... wszystkie laski miękły...)
-Wiejski Sprzęt Kaskaderski 125 (oczywiscie chodzi o WSK)> nigdy nie odpaliła
-jawa sport (a raczej jawka 50ccm) >tjuning na żużlową...
-simson S50> tuning na 70ccm 8)
-WSK 125> oryginal style
-WSK 125> tjuning na cross
Najpoważniejsze wypadki:
motorynka- przy 40km/h zaliczenie gleby, robiłem za hamulec przez pare metrów na szlakowym podłożu... cięzko było to z siebie usunąć
WSK 125 (wersja tjunig cross)- wyskoczyłem z kumplem przez mały mostek, ja siedziałem jako pasażer... póżniej rogą lotniczą znalazłem się przed nim, kumpel zdążył jednak mnie ominąć, a raczej się glebnąć.
Brak kasy na kupno kolejnych sprzętów
BOSS [Usunity]
Wysany: 2006-01-20, 19:24
Menelq u mnie nie zalozenie kombinezonu to czesto normalka, dobrze, że niedałem zdjecia jak w bokserkach robie wheelie, bo zapewne niezly by byl chaos.
R1 w chromie, ciekawa, ale za mocno przesadzona, w polsce takiego na drodze nie zobaczymy, choc z sezonu na sezon coraz wieksze dziwactwa widuje.
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-03-31, 01:24
Ta hayabusa która pokzał Center brak mi słow jak to widze na akzdym biegu idzie na kole , mam kumpla zajwienca japońskich wynalazków ma jzu tam którys z koleii teraz jezdzi CBR 600 F4 i dziekóje prawie z motoru spadłem jak przyspieszał, ale nei lubie z nim jezdzic bo prawie co swiatła jedzie na gumie ...
Ja przypadkiem trafiłem na niec spokojniejsza maszyne
moj jest w neico gorszym stanei bo glacharza musze odwiedzic odziwo nei ma duzo rdzy...
z rusta jak narazie nici
rok produkcj tez jest niezły .. 56 oczywiscie 1956
ten ghostrider to wsrod motocyklistow gosc legenda ...:D
chyba jakis szwed - jest poszukiwany w calej europie ...
jedzi po miastach i nakreca filmy jak robi niezle akcje - czasem oplicja nawet w bambuko
ma kilka niezly motocylki i rowerów LOL
gdzies byl filmik jak scigal udajac policjanta goscia w emce ...:D