A nerki z przodu jakie macie ?? czarne czy chrom ? Ja kupiłem auto z czarną, teraz upolowałem w sklepie nówke (made in china ) za astronomiczną kwote 14zł i w sumie nie wiem sam jak jest lepiej. Mam delfin metalik ten ciemniejszy. I też myśle cały czas i nie wiem co zrobić ze zderzakiem z przodu bo tył mam cały nowy w kolorze,progi a przód został i średnio ładnie to wygląda
Wujek nie pomaluje bo plastiku nie da rady pędzelkiem albo spreyem za 7,50zł...... A co do nerek to ja kupiłem auto od klienta który pewnie nie przepadał za znaczkiem bmw bo zarówno z przodu jak i z tyłu znaczki były zmatowane i pomalowane na czarno.....
ale przecież te wszystkie wypowiedzi dotyczą malowania elementów przy twojej bercie więc warto wziąć to pod uwage ....
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Biały [Usunity]
Wysany: 2005-07-08, 22:50
Kilka nowych fotek (sprzed tygodnia). Nieługo wrzuce już zdjęcia skończonej ale narazie mam tylko takie. Sorki za słabą jakość. Oczywiście prosze o opinie. Zarówno pozytywne jak i te nie koniecznie.
Właśnie teraz po malowaniu może ją sprzedać za korzytną sumkę!!!
Nie spoko-ale te zdjęcia to fakt, nic nie widać jak auto wygląda!
_________________ e 32 735i
Biały [Usunity]
Wysany: 2005-08-18, 21:22
Sprzedaje bo jest dla mnie za słaba. A pomalowałem bo była lekko poobijana. Chce za nią jedyne 5500 w i tak chętnych nie ma tyle tego nawieźli z reichu.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-08-18, 22:18
cos mi tu nie halo...
znaczki zaszpachlowane a nera zostala...hmm?
chyba nie po to sie pozbywa emblematow firmy zeby inne zostaly ?
albo w jedna albo w druga strone...
nie to zebym sie czepial 8)
pzdr
Tak przy okazji tego tematu chciałem się pochwalić, że mniej więcej w połowie września moja mała świnka dostanie nowy Diamantschwarz Cieszę się jak dziecko po dzisiejszej rozmowie z lakiernikiem