Pomg: 5 razy Doczy: 06 Mar 2007 Skd: Essen (Rzesza)
Wysany: 2009-01-10, 16:41
heh 2 lata takiego "pieszczenia" i znajac jakosc Opla nie bedzie na tej astrze lakieru tylko gole blachy.
A koles {biiiiip}......15 minut jazdy - 6 godzin lizania auta.....
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
heh 2 lata takiego "pieszczenia" i znajac jakosc Opla nie bedzie na tej astrze lakieru tylko gole blachy.
A koles {biiiiip}......15 minut jazdy - 6 godzin lizania auta.....
no koles jest NAPRAWDE DOBRY
a co blach Opla to troche nie na miejscu ta opinia.. ja rowniez kojarze opla z zardzewialych kadettow czy dziurawych omeg.. ale mamy juz XXI wiek i technologia wyglada juz inaczej..
Osobiscie nie mam nic do Opla.. ojciec głupią astra f (zmontowana w D) na przestrzeni 150tys km przejezdzil bez zadnej awarii moje beemki: e30, e36.. a ja tylko wstydu sie najadlem
a co do blach i lakieru to powiem wam ze wszystkie nowe auta z XXI wieku maja cieniutka jakosc.. lakierowana powloka jest coraz ciensza niz np w porownaniu do lat 80 czy poczatkow 90..
Poza tym w np w beemce jest duzo czesci montowanych w UE.. duzo niemieckich marek ma tych samych podwykonawców.. jedynie co rozni beemke od konkurencji to silniki i emblemat na masce..
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2009-01-11, 10:50, w caoci zmieniany 1 raz
No masakra .... nie wiem czemu ale nie wgraly mi sie wszystkie fotki .. moglem zobaczyc ok 2/3 calosci albo troszke mniej .. ale robi wrazenie .. masakra .. heh a myslałem ze ja swoja czasami latem potrafie 'dokładnie' wypucować. . ale włąsnie się z błedu wyprowadziłęm ..
ta szczoteczka do zebów zeby zawiasy doczyścić, to jest masakra jakas heehe
ciekawe czy robi to po każdym powrocie do garazu ? heheh
Ja tam raz do roku też bym samochód porozbierał i dogłębnie wyczyścił. Właśnie tak, aż do przesady. Co do przeróbek to niektóre rzeczy też mi się nie podobają ale to kwestia gustu. Jedno trzeba przyznać: są zrobione porządnie i z sercem.
Ja bym chciał się dowiedzieć jak porządnie czyścić samochód (jakiś kurs, książka). Co, jakim specyfikiem i jak.
Ostatnio zmieniony przez kostek_ja 2009-01-12, 02:21, w caoci zmieniany 1 raz