Pomg: 11 razy Doczy: 24 Gru 2006 Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2008-02-12, 07:47
Mercedresy nie wywołuja u mnie emocji ale muszę przyznać, że W126 coupe to mega gangsterska bryka i gdybym miał kasę chętnie zaadoptowałbym go jako drugie auto
nieźle Robert,
polazłeś na cudze forum, potupałeś nóżką, chłopaki Cię opierniczyli, a że nie poznali sie na znawcy felg (aż ciężko uwierzyć, że ktoś w świecie motoryzacyjnym nie zna największego znawcy felg), więc przyleciałeś się wypłakac do mamusi ...
... a'propos, patrząc z boku niestety, ale to Ty wyszedłeś na buraka - szkoda tylko, że ośmieszyłeś przy okazji miłośników BMW przed miłośnikami innej marki
masz więc rację - to była porażka
nieźle Robert,
polazłeś na cudze forum, potupałeś nóżką, chłopaki Cię opierniczyli, a że nie poznali sie na znawcy felg (aż ciężko uwierzyć, że ktoś w świecie motoryzacyjnym nie zna największego znawcy felg), więc przyleciałeś się wypłakac do mamusi ...
... a'propos, patrząc z boku niestety, ale to Ty wyszedłeś na buraka - szkoda tylko, że ośmieszyłeś przy okazji miłośników BMW przed miłośnikami innej marki
masz więc rację - to była porażka
heheee.... to ty idź się wypłacz do mamusi, i sam jesteś burak , na naszym forum może i nie jest idealnie, ale nikt od razu nie jest traktowany odgórnie
wielcy znawcy mercedesów nie umieją grzecznie odpowiedzieć na grzeczne pytanie, to tylko może świadczyć o nich a nie o mnie, ja nie zacząłem kłótni tylko oni... cudze forum, też mi dobre, forum jest dla wszystkich i mogę sobie wchodzić gdzie i ile mi się podoba...
a poza tym co ty możesz wiedzieć o miłośnikach BMW, ośmieszasz to się ale teraz ty
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
nieźle w piórka obrosłeś panie klubowiczu - prawdziwy dumny sarmata przez Ciebie przemawia ... a jeszcze całkiem niedawno podlizywałeś mi się w Toruniu
_________________ jestem piratem drogowym - to przykre, ale to prawda
nieźle w piórka obrosłeś panie klubowiczu - prawdziwy dumny sarmata przez Ciebie przemawia ... a jeszcze całkiem niedawno podlizywałeś mi się w Toruniu
taki odważny jesteś, to chociaż pokaż twarz bo niby skąd mam wiedzieć kim jesteś ?, ja nie mam nic do ukrycia, to ty mnie pierwszy obraziłeś, nie wiem co sobie myślisz, że jak będziesz mi pluł w twarz to będę udawać że pada deszcz ?! dobre sobie....
za dużo gadasz pod wiatr i dlatego masz wrażenie, że ktoś pluje ... oczywiście nie wymagam żbyś zrozumiał co się do Ciebie pisze
już na forum MB pokazałeś, że niewiele rozumiesz - np. tego, że jak wchodzisz na forum i zakładasz wątek, to mógłbyś się przywitać, a jak masz wrażenie, że ktoś nie rozumie, to doprecyzować
za dużo gadasz pod wiatr i dlatego masz wrażenie, że ktoś pluje ... oczywiście nie wymagam żbyś zrozumiał co się do Ciebie pisze
już na forum MB pokazałeś, że niewiele rozumiesz - np. tego, że jak wchodzisz na forum i zakładasz wątek, to mógłbyś się przywitać, a jak masz wrażenie, że ktoś nie rozumie, to doprecyzować
już wiem kto ty, musisz się ukrywać pod innym nickiem bo uciekłeś z tego forum jak tchórz i teraz nie chcesz pokazać twarzy, znam tylko jedna osobę co by miała taki wlew
mów sobie co chcesz, i tak po mnie to spływa
[ Dodano: 2008-02-12, 12:01 ]
widać nic sie nie zmieniłeś, tak jak szczekałeś tak nadal szczekasz