Z pierwszych zdjęć to nr3 mam podobny kolor w coupe samoblaumetalic i fajnie się odbija światło jak się ściemni,do tego ta trzecia najmłodsza i mały przebieg.
A z innej beczki mając 10.000euro nie interesuje cię prawdziwa M3 ale raczej za tyle nie kupisz cabrio tylko coupe.
Z pierwszych zdjęć to nr3 mam podobny kolor w coupe samoblaumetalic i fajnie się odbija światło jak się ściemni,do tego ta trzecia najmłodsza i mały przebieg.
A z innej beczki mając 10.000euro nie interesuje cię prawdziwa M3 ale raczej za tyle nie kupisz cabrio tylko coupe.
Kolor to Stahlblau metallic.
Przegladalem oferty M ale obecnie nie ma nic ciekawego.
w Plesnej koło tarnowa jest M3 e36 w stanie kolekcjonerskim do sprzedania tylko ze 2 minusy! Po pierwsze 3,0 a po 2gie kolor żółty! Ale przebieg cos koło 60 tys! Serwisowany w aso w wiedniu cały czas i kobieta teraz wozi tym dzieci do szkoły! cena 10 000 E
Na razie koncenruje sie na Cabrio. Troche podzwonilismy i na razie nie ma szalu. Ta stahlblau jest ok, zgadza sie wyposazenie po Vinie ale mi osobiscie kolor nie lezy. Czarna na Ronalach jes piekna ale sprzedajacy nie chcial podac nr Vin. Inne odpadly.
Tak naprawde to 3.0 a 3.2 ta sama bajka,chyba o,2 szyciej do setki,ważne że mpower pod maską.
http://www.mpwr.pl
tam jest poisana różnica między 3.o a 3.2
w Plesnej koło tarnowa jest M3 e36 w stanie kolekcjonerskim do sprzedania tylko ze 2 minusy! Po pierwsze 3,0 a po 2gie kolor żółty! Ale przebieg cos koło 60 tys! Serwisowany w aso w wiedniu cały czas i kobieta teraz wozi tym dzieci do szkoły! cena 10 000 E
widzialem że w Tarnowie niebiescy polubili to auto..., no chyba że ta pani ma zacięcie sportowe w ruchu miejskim...