PS: Teraz dopiero włączyłem głośniki. Z tym dźwiękiem to trochę lipny pomysł.
Zazwyczaj mam głośniki na maxa ustawione a winampa na min ( dla jakości dzwięku).
Co się dzieje gdy klika się na taką stronę z dzwiękiem łatwo sobie wyobrazić
Mam dokladnie tak samo I ten dzwiek wcale jakis oszalamiajacy nie jest
Dobre bo ten dziwek jest wziety ze strony BMW
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A od kiedy to się zmieniła szerokość forum??ze musze teraz przewijać na boki
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Dodałem w nagłówku kolejny link ( Kontakt - formularz zgłoszeniowy do administracji forum) i się niektórym rozjechało. Strach pomyśleć co się dzieje u Marioli Opracuję jakiś szkic aby to skrócić. Niech tylko do domu dojadę w końcu Cierpliwości troszkę bo już nie wyrabiam...
Dodałem w nagłówku kolejny link ( Kontakt - formularz zgłoszeniowy do administracji forum) i się niektórym rozjechało. Strach pomyśleć co się dzieje u Marioli Opracuję jakiś szkic aby to skrócić. Niech tylko do domu dojadę w końcu Cierpliwości troszkę bo już nie wyrabiam...
...A ja "wyrabiam" sobie bicepsy, bo nie mogę nic przeczytać bez jazdy myszką raz na lewo, raz na prawo. Tylko niech mi nikt nie pisze, że powinnam nią jeżdzić ..... raz do przodu, raz do tyłu... Z niecierpliwością czekam na pozytywne zmiany...
?????????????????????????????????????przeciez portal jest cały czas taki sam