Znow jak wroce do domu to mi dziadek bedzie trul, ze "znowu BMW sie rozwalilo. znowu gowniarze w BMW" itp... Gdyby to byl jakis huyday czy mazda to by takiego rabanu nie robili. Tylko sensacja sie licz i AFERY.
Swoja droga smieszna sprawa z moim dziadkiem. Tak co chwile narzeka na glupkow w beemkach, a sam mowi ze jakby mial forse, to by sobie kupil nowe BMW
a mnie kiedys zaskoczyla wygladala na czarny asfalt wyjezdzajac ze swidnicy, sniegu nie bylo sloce nie odbijalo sie jakos specjalnie od podloza, dodalem gazu od 40 km/h i obrocilo mnie bokiem , pozniej w tym miejscu jeszcze 3 auta wpadly do rowu
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2007-12-17, 14:56
[*]
nie rozumeim nad czym lamentujecie bmw to jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek na swiecie wiec to normalne a pomyslcie sobie tez tak ze macie wyczulony sluch na BMW, jak byl by to mercedes to tez by powiedzieli ze to byl mercees takie moje zdanie . . .
- dostosowanie predkosci do warunkow
- ponad 10 osob dziennie ginie w wypadkach na drogach
- wielka tragedia jakby na to nie patrzec, niemniej wina tylko i wylacznie 1 osoby..
Mnie też kiedys zaskoczyła nawierzchnia na szczescie przy niedużej predkosci.Od tej pory licze się z tym co leży na jezdni a bardziej z tym co jest w powietrzu bo po asfalcie nie zawsze poznasz że rzeżnia.A mróz płata figle.niektórzy niestety nie mają okazji już wyciągnąc wniosków po swoim błednym zidentyfikowaniu stanu nawierzchni.Szkoda ale takie jest życie.Uważajmy.To jest przestroga dla nas wszystkich i tyle.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Wypadki samochodowe byly sa i beda tak samo jak samochody sie psuly, psuja i beda psuly...to jest nie uniknione tym bardziej ze z dnia na dzien samochodow przybywa a nie ubywa a drogi jakie byly takie sa...i pewnie predko sie nie zmienia...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Dwie osoby zginęły, a trzy osoby zostały ranne, w tym dwoje dzieci, w wypadku, do którego doszło na drodze numer 52 w Izdebniku koło Kalwarii Zebrzydowskiej (Małopolskie).
Według policji, 23-letni kierowca BMW na łuku drogi stracił panowanie nad samochodem i uderzył w słup sygnalizacji świetlnej. Pojazd dachował. Na miejscu zginęli kierowca oraz 20-letni pasażer. Ranne zostały trzy osoby, w tym dwoje dzieci w wieku: 10 i 15 lat. Trafili do szpitala. Ich życiu nie zagraża niebezpieczeństwo.