BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
I NICI Z OPERACJI KUTWA!!!!!
Autor Wiadomo
nerwowy46 

Doczy: 13 Lip 2006
Skd: częstochowa
Wysany: 2007-12-20, 17:19   

I chłopaki dostałem niestety ostateczny wyrok .tzn. przeszczep tylko kości strzałkowej wchodzi u mnie w grę. Co za tym idzie ostateczną jaką można zrobić w tym kraju, a najgorsze jest to że teraz będę miał drugą nogę też nie sprawną :cry: :cry: :cry: nic tylko rozpędzić sie i pod tira na czołowe :cry:

Pietrek 
Inspektor Gadżet

Pomg: 12 razy
Doczy: 07 Cze 2006
Skd: Czeladź - Piaski
Wysany: 2007-12-20, 18:32   

Uda sie ! Uwierz ! Będzie dobrze !

ogolny 
SEX AMBULANCE

Pomg: 8 razy
Doczy: 16 Sty 2006
Skd: KRA
Wysany: 2007-12-20, 18:48   

Trzymaj sie,musi być dobrze :!: TRZYMAMY KCIUKI :!:

lesiek 
Wojciech

Pomg: 5 razy
Doczy: 05 Kwi 2007
Skd: Mielec/Tiel
Wysany: 2007-12-20, 19:00   

Będzie dobrze, uwierz w to, a tak bedzie !! Trzymaj sie Maćku !!

E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios

ubott 
niezatapialny

Pomg: 7 razy
Doczy: 24 Lip 2006
Skd: warszawa
Wysany: 2007-12-20, 19:27   

Maciek dasz rade!! :spoko: wszyscy jesteśmy dobrej myśli i trzymamy kciuki za powodzenie

zdradź nam jeszcze w jakim terminie masz mieć zabieg

pozdro
mechanika bmw

www.ubottgarage.pl
tel 502928155

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2007-12-20, 19:39   

w tej chwili to chyba najwiecej zalezy od Ciebie Macku... skoro lekarz daje 50% szans Ty dokladasz drugie i masz sukces... :spoko:

kazik 

Pomg: 1 raz
Doczy: 25 Wrz 2004
Skd: Wieluń
Wysany: 2007-12-20, 20:50   

Maciek pamiętam Cię i twoją postawe z zlotu w Chrzowie>miałem wtedy okazje chwilkę z tobą porozmawiać.Zrobiłeś wtedy na mnie niesamowite wrażenie.Zobaczyłem wtedy nie kaleke użalajacego się nad sobą ale faceta który pakazał mi że można robić to co się kocha niezależnie od ilości metalowych śrudek wkreconych w dupsko.Wierze że Ci się uda i Ty tagrze nie przestwaj wierzyć :) .

nerwowy46 

Doczy: 13 Lip 2006
Skd: częstochowa
Wysany: 2007-12-21, 13:25   

Dzięki panowie za wsparcie. :prosze: Mam dzwonić w drugi dzień świąt do doktora, i jeżeli operacja to napewno po nowym roku. :cry: mam jeszcze jechać do niego na wizytę bo moje badanie tomograficzne ma w laptopie w grane i objaśni mi zagrożenia i co przede wszystkim będzie ze zdrową nogą po zabiegu wyjęcia mi tej kości strzałkowej. Ale powiem wam że albo to do mnie jeszcze nie dociera albo jeszcze nie zdaję sobie sprawy .

[ Dodano: 2007-12-31, 17:02 ]
I niestety nie mam dobrych wieści i szukam psychologa!!!! Po wizycie u doktora od przeszczepów tkankowych ledwo wyszedłem z gabinetu okazuje się ze naczynia mam tak słabe że operacja może się powieść ale szanse mi dają niecałe 50% jeżeli by doszło do powikłań to TRACĘ NOGĘ AŻ W PACHWINIE!!!!!! :shock: Więc co za tym idzie nie poddam się takiej operacji i zostaje mi tylko z protezowanie uda czyli wszczepienie endo protezy rewizyjnej gdzie i tak ruch będzie upośledzony do końca Życia co oznacza ze z kulami nie rozstanę sie do końca życia :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: co do endo protezy wiem że kosztuje około 35tyś i co prawda nie mam takich pieniędzy ale póki co szukam mega specjalisty i dobrego ośrodka gdzie wykonają taką operację. :cry: ALE I TAK ŻYCZĘ WSZYSTKIM DOSIEGO ROKU CO KOLWIEK TO ZNACZY :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: