I chłopaki dostałem niestety ostateczny wyrok .tzn. przeszczep tylko kości strzałkowej wchodzi u mnie w grę. Co za tym idzie ostateczną jaką można zrobić w tym kraju, a najgorsze jest to że teraz będę miał drugą nogę też nie sprawną nic tylko rozpędzić sie i pod tira na czołowe
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maciek pamiętam Cię i twoją postawe z zlotu w Chrzowie>miałem wtedy okazje chwilkę z tobą porozmawiać.Zrobiłeś wtedy na mnie niesamowite wrażenie.Zobaczyłem wtedy nie kaleke użalajacego się nad sobą ale faceta który pakazał mi że można robić to co się kocha niezależnie od ilości metalowych śrudek wkreconych w dupsko.Wierze że Ci się uda i Ty tagrze nie przestwaj wierzyć .
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Dzięki panowie za wsparcie. Mam dzwonić w drugi dzień świąt do doktora, i jeżeli operacja to napewno po nowym roku. mam jeszcze jechać do niego na wizytę bo moje badanie tomograficzne ma w laptopie w grane i objaśni mi zagrożenia i co przede wszystkim będzie ze zdrową nogą po zabiegu wyjęcia mi tej kości strzałkowej. Ale powiem wam że albo to do mnie jeszcze nie dociera albo jeszcze nie zdaję sobie sprawy .
[ Dodano: 2007-12-31, 17:02 ]
I niestety nie mam dobrych wieści i szukam psychologa!!!! Po wizycie u doktora od przeszczepów tkankowych ledwo wyszedłem z gabinetu okazuje się ze naczynia mam tak słabe że operacja może się powieść ale szanse mi dają niecałe 50% jeżeli by doszło do powikłań to TRACĘ NOGĘ AŻ W PACHWINIE!!!!!! Więc co za tym idzie nie poddam się takiej operacji i zostaje mi tylko z protezowanie uda czyli wszczepienie endo protezy rewizyjnej gdzie i tak ruch będzie upośledzony do końca Życia co oznacza ze z kulami nie rozstanę sie do końca życia co do endo protezy wiem że kosztuje około 35tyś i co prawda nie mam takich pieniędzy ale póki co szukam mega specjalisty i dobrego ośrodka gdzie wykonają taką operację. ALE I TAK ŻYCZĘ WSZYSTKIM DOSIEGO ROKU CO KOLWIEK TO ZNACZY
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!