pierwszy raz z1 widzialem(w realu) jakies ok 12 lat temu czerwona w bydgoszczy w niemczech (a bylem tam pare lat)ciezko bylo spotkac na ulicy czesciej widzialem m3 e30 w cabrio
Dość dobra/raczej dobra, ale jak się postarasz to dopieścisz własnymi patentami model.
Tylko wg mnie to paskudztwo - jak połączenie compacta e36 z coupe fiata i do tego jeszcze na siłę w cabrio, hehe.
Robo - lepiej kup e24, miałem kiedyś taki model, hellera albo revella, ale był naprawdę fajnie zrobiony i miał mistrzawską kalkomanię m-tech lub m-power.
Robert kup mam ten model w domu ... jeszcze w pudle nie złożony
Z ciekawostek to drzwi można zrobić otwierane jak w oryginale. Maska się otwiera , jest M20b25 bagażnik też się otwiera , ogólnie fajny modelik , dobrze odwzorowany.
Pamiętaj że wszystkie części to goły plastik i trzeba je malować , no i posklejać
High-Tech napisa/a:
Robo - lepiej kup e24, miałem kiedyś taki model, hellera albo revella, ale był naprawdę fajnie zrobiony i miał mistrzawską kalkomanię m-tech lub m-power.
Jedno e24 skleiłem... był produkowany na licencji Revella, drugiego Revella mam w pudle i kiedyś go pewnie poskładam
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-12-06, 16:43
nie wiedziałem, że to do składania... miałem ją brać sobie na Mikołaja , ale kupiłem jakieś narzędzia - może na gwiazdkę sobie sprezentuje... na 6-er przyjdzie czas - ten model mają wszyscy "pozytywnie nakręceni",a Z1 jeszcze nie widziałem u nikogo
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...