_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Jak miałem na studiach kryminalistyke to widziałem gorsze rzeczy w wyniku pogryzienia przez psa . Albo upadku ze schodów. Czyli ze chadzac po schodach tez jestem samobójca??
Ostatno znajomi mieli wypadek rozjechał ich tir bo na zle oswietlonej przebudowywanej obwodnicy krakowa sie po prostu nie zauwazyli przez pachołki tam ustawione tez samobójcy??
To sie nazywa wypadek bo tak naprawde nikt tego nie chce. Fakt ze jest owocem ludzkich błedów ale nie tylko tych co zgineli/zginą ale równiez wielu innych ludzi. Ryzyko wypadku musisz zaakceptowac wsiadając za kierownice co troche przykre ale prawdziwe.Ruch kołowy z predkoscia 20km/h jest bezsensowny. Oczywiscie wielu to ryzyko niepotrzebnie zwieksza ale granica jego akceptowalnosci nie pokrywa sie zawsze z ograniczeniami i przepisami.
Ciekawe czy gdybym umiescił zdjecie z podrecznika do medycyny sadowej wybijalibysmy psom zeby ??Czy zabronili posiadac psy. Ryzyko wypadku w ruchu lądowym istnieje tak jak ryzyko istnieje w posiadaniu psa i jedzeniu ryby a jesli o tym nie pamietasz to nic takie fotki nie pomogą.
Ja osobiscie sie martwie nie jak bede wygladał po smierc ale jaka/kiedy ta smierc nastąpi.
REASUMUJAC ELABORACIK FOTY DRASTYCZNE ALE DLA MNIE BEZ SENSU. NIE WIEM CZY BARDZIEJ NIE ZADZIAŁAŁO BY NA MNIE ZDJECIA RODZIN TYCH LUDZI ICH RODZICÓW I DZIEWCZYN NA POGRZEBACH ?
tego typu zdjęcia niezbyt miło się ogląda - ale pokazują co się dzieje na drogach... jeśli dzięki nim zadziałają na czyjąś wyobraźnię i zdejmie nogę z gazu... będzie ostrożniejszy...
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
zdjecia ciezarowka vs. osobowka daja do myslenia..
wiec jak nastepnym razem wpadniecie na arcy genialny plan zahamowania przed zestawem, albo wepchniecia sie tuz przed niego to pomyslcie 2 razy..
AC zadziala, zawiasy za nieumyslne spowodowanie rowniez, a zycia sie nie cofnie..