Casus, w stanach praktycznie wszystko co jezdzi i jest z Europy jest prestizowe. U nas odwrotnie, np taki Mustang, czyli tani mocny samochod z tandetnym wnetrzem dla amerykanskiej mlodziezy jest rarytasem i swiadczy o grubym portfelu. W stanach kazde BMW, Volvo czy nawet VW kosztuje 2 razy tyle co u nas i jest swietnym sposobem na pokazanie swojej pozycji spolecznej.
Dziwne porownanie c30 powinni porownac z 1 a nie z 3 W polsce to masa takich dziwnych porowanan , ja to no neiwiem czy c5 to klasa passata czy 5 albo taki superb i oktavka
no i wlasnie dzis mialem taka sytuacje podobna jak mial Tomcio83. jade sobie jak zwykle predkoscia patrolowa a tu nagle z drogi podporzadkowanej wyskakuje za mna Renault Laguna i mnie mija z glupim usmiechem na ryju, obok niego oczywiscie siedzi jakas taka blondi drugiej kategorii. nie wytrzymalem i naprzod az tloki zagraly. łykniety zostal wlasciwie odrazu jak mnie minal. taki bylem gdzies zly na tego wymoczka ze liczylem na to ze zrownamy sie na swiatlach , wyjde z samochodu podejde, otworze drzwi kierowcy i spytam sie go:"No i co pało?" i p******ne drzwiami. jak sobie przypomne grymas na mordzie tego łba to do tej pory bluźnie.
no i wlasnie dzis mialem taka sytuacje podobna jak mial Tomcio83. jade sobie jak zwykle predkoscia patrolowa a tu nagle z drogi podporzadkowanej wyskakuje za mna Renault Laguna i mnie mija z glupim usmiechem na ryju, obok niego oczywiscie siedzi jakas taka blondi drugiej kategorii. nie wytrzymalem i naprzod az tloki zagraly. łykniety zostal wlasciwie odrazu jak mnie minal. taki bylem gdzies zly na tego wymoczka ze liczylem na to ze zrownamy sie na swiatlach , wyjde z samochodu podejde, otworze drzwi kierowcy i spytam sie go:"No i co pało?" i p******ne drzwiami. jak sobie przypomne grymas na mordzie tego łba to do tej pory bluźnie.
Ja tam w mieście jeżdże najczęściej jeżdże spokojnie, zwłaszcza w dzień, w (nocy jak jest znikomy ruch to nie zawsze ). Jak jade lewym pasem i widzę w lusterku że komuś za mną się spieszy to mu ustępuje i nie obchodzi mnie czy to najnowsze 7 czy matiz, niech się chłopina cieszy że łyknął beeme
Jak jade lewym pasem i widzę w lusterku że komuś za mną się spieszy to mu ustępuje i nie obchodzi mnie czy to najnowsze 7 czy matiz, niech się chłopina cieszy że łyknął beeme
Niesmy ludziom radosc
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
Hmmmm skąd się bierze ten stereotyp ? Wystarczy się wybrać do Torunia Tak już jest i nikt tego nie zmieni... Skoda Octavia 1,9 Tdi też zawsze zostanie dziadziowozem. A co do wizeruku BMW to chyba tylko w USA jest inny niż wszędzie bo na bliskim wschodzie to też gangsta-wóz ulubiony min przez rosjan.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Olać te sterotypy czy gadanie (pisanie) ludzi, którzy nie uwielbiają tego auta!!!Może przesada ale samo patrzenie na BMW to już przyjemność ,a jazda nim to już dalsze przyjemności!!!
Każdy z nas wie co lubi jeden woli Kryśkę drugi Maryśkę
Siemma
zawsze tak byo i bedzie ze BMW bedzie to w opini niektórych to samochód którym jeżdrza dziwki albo mafia!
Ale w ten artykuł to napisał ktoś naprawde stronniczy
Cytat:
Gdyby nie to auto, producenci plastikowych naklejek, akwariowych neonów, końcówek wydechów czy głośników o średnicy komina elektrowni Opole już dawno wyjechaliby do Angli zmywać naczynia.
To raczej japońskie wiertarki sa notorycznie podświetlanie i cudowane ale cuż zrobić ...
artykul ok nawet. ale te komentarze pod nim. zalosne. nie ma sensu z tym walczyc na pojedynki slowne pod takimi artykulami. wiadomo ze wielu ludzi jest w opozycji do BMW z roznych wzgledów. a to ze buraki jezdza, a to ze sie psuje, a to ze sie jezdzi autobusem i zal doope sciska.
~lesiek
Wlasnie taka jast polska mentalnosc, pamietam
kiedys jak wszyscy jechali po mlodych kierowcach
golfow 2, ze wiejski tuning, ze buraki jezdza, a
teraz golf to zupelnie normaly wozek. I to jest
wlasnie to popierdolona polska mentalnosc, to tak
jak nimcy mowia na wszystkich polakow "pijaki i
zlodzieje" tak samo autor tego materialu mowi o
kierowcach bmw. Moj znajomy ma w swojej kolekcji 4
beemki, i jakos dresem nie jest, bardze ubira sie
w garniaki.
Wiec autorze tego tematu:
Nie pie**ol glupot jezeli nie jestes pewny swego
na 100%!!!
Dziekuje z uwage:)
Moja wypowiedz odnosnie tego tematu
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
dokladnie walka z wiatrakami, ale warto czasami..
jak widze mine zdziwionego kolesia jak nikt nie chce go wpuscic a ja sie beemka zatrzymuje, albo puszczam ludzi z przejscia jak i tak bym musial stac 2 metry dalej..
warto, ile w tym radosci
normalnie radosc z zycia, radosc z jazdy..
a co do stanow to fakt, kumpel wrocil niedawno, to tam majac beemke jestes beemer, po calosci wiec to mowi wszystko za siebie..