Menel gosciu - zwariowales???? to juz nie pijesz tylko cpasz? taka maszyne sprzedac???? co to za towar ze robi takie spustoszenie w glowie??? . bedziesz zalowal. czy sprzedales ta E30 z zamiarem kupna innej? tylko jaka beta ja przebije?
Tylna robiona przez Barbi niestety miala zle wykonczone konce i trzeba bylo szlifowac boki, poza tym zrobiona z rury szwowej wiec lipa.gdybym wiedzial to bym nie kupowal.
nie skomentuje tego tak jak powinienem dodam tylko że jesteś jedyną niezadowoloną osobą, i to na dodatek z tego co dobrze wiedziałeś, bo rozpórka była robiona pod ciebie, wiedziałeś wszystko łącznie z tym że rura ma 3/4" i jest ze szwem , nie wspomne już o cenie która była po starej znajomości jak za darmo... mi to nie zaszkodzi jedyne co to się sam ośmieszasz
No tu bym się kłócił, choćby po montażu tweeterów na jednej z fot
Poza tym małym odchyłkiem faktycznie mucha nie siada
faktycznie kabel od tweeterow i umiejscowienie jest nie halo ale to juz wlasciciel sobie zrobi nowe miejsce. polecam zamontowac w trojkacie od lusterek. jak je zakladalem to nie wpadlem na ten pomysl.poza tym muzyka mnie bardzo nie ineresowala. zawsze uwielbialem dzwiek mojego 2.5 - to jest prawdziwa muzyka dla uszu.
No tak i poszła!!!!!!!!
W sumie to przeze mnie JACEK nabył to auto pamiętam jak chciał przyjechać w moje okolice po jakąś grafitową 325i 4d ale jakoś nie doszło do skutku... a ja zaproponowałem, że właśnie kumpel świeżo co z Niemiec przytargał tego kąska i chce sprzedać no i tak ją kupił !!!!!!!!!!!!!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
No tak i poszła!!!!!!!!
W sumie to przeze mnie JACEK nabył to auto pamiętam jak chciał przyjechać w moje okolice po jakąś grafitową 325i 4d ale jakoś nie doszło do skutku... a ja zaproponowałem, że właśnie kumpel świeżo co z Niemiec przytargał tego kąska i chce sprzedać no i tak ją kupił !!!!!!!!!!!!!
i dobrze ze nie kupilem tamtej golej 325 na welurach i szybach na korbki. jak zobaczylem ze egon dopiero co sciagnal taki rarytasik z klima, skora i w pakiecie Schnitzera to oczka mi sie zaswiecily dlugo nie trzeba bylo mnie namawiac
a co teraz ? niestety , kasa ,kasa i kasa mnie przypilila i nie bedzie przez dluzszy czas szalu.
moge sie tylko przyznac bez bicia ze szukalem po ogloszeniach takich aut jak :
audi coupe 80/90 90r
honda civic 92-95r
golf III
punto i jakas alfa
ale czy ja moge zmienic marke po 8-9 latach jazdy beemkami ?
ale czy ja moge zmienic marke po 8-9 latach jazdy beemkami ?