Pomg: 1 raz Doczy: 11 Lip 2005 Skd: Radomyśl Wielki
Wysany: 2007-01-19, 19:31
U mnie w okolicy jeżdzi e34 takie samo jak moje (bronzitbeige metallic) na numerach 33JP a moje 33HG A niedawno calkiem widzialem jeszcze jedna e34 (blizniaka) na miejscowych numerach z poczatkiem 33?? (nie pamietam)
z fajnych tablic to jezdzilo jeszcze kiedys w moich okolicach E39 523i (troszeczke zmeczone) z rejestracja RKR 25EX ... tylko trzeba odpowiednio przeczytac
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
kolo mnie stoi jeszcze touring sk99990, pasek sk99999, no i moja ulubiona beta w miescie s0 XXXXX...koles burdelik prowadzi, ale tablice wogole sie z tym nie kojarza
kolo mnie stoi jeszcze touring sk99990, pasek sk99999, no i moja ulubiona beta w miescie s0 XXXXX...koles burdelik prowadzi, ale tablice wogole sie z tym nie kojarza
gość znany w Tarnowie ze środowiska burdelowego ma A8 na blachach R0 KKXXX, Kiloff pewnie kojarzy
w ubiegłym roku widziałem na starym mieście srebrną e38 o numerach NO XXXXX w pierwszej chwili myślałem że coś mi się w oczach poj... z drugiej strony fajna rzecz mieć ciotkę w wydziale komunikacji
..... to jakie miało numery rejestracyjne to BMW które pana widział?
....no..... nie wiem .... nie widziałem..... nie miał numerów.....
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.